RICINUSOLIE nanoil

Hier is de langverwachte review van de Nanoil Castor Oil. Deze castorolie is anders, krijgt lovende reviews en schijnt het haar, de wenkbrauwen, wimpers en nagels op een geweldige wijze te verbeteren. Ik had nooit gedacht dat één product zoveel rollen kon invullen. Is dat echt zo? Welke effecten heb ik gezien?

Profiel van de Nanoil Castor Oil

Ik heb al vaak bij Nanoil gekocht. Ze bieden snelle levering en bezorgen de producten bij me thuis. Ik ontving de olie erg snel. Ik vind de donkere glazen fles met druppelaar erg mooi! Ik wist dat de olie fijn en eenvoudig in gebruik zou zijn.

De Nanoil Castor Oil zit in een fles van 50 ml, ik was daardoor verrast omdat de meeste schoonheidsoliën kleiner verpakt zijn. De olie is ook lichter dan de meeste castorolie. Hij is erg efficiënt en makkelijk aan te brengen op het haar en de huid. De castorolie van de apotheek is goed voor maagproblemen en deze olie is perfect voor je verzorgingsritueel.

Ik hield van de Nanoil Castor Oil toen ik de fles voor de eerste keer opende. Het is een plezier om te gebruiken. Maar, laten we naar de kern gaan: de effecten. Ze zijn spectaculair!

review Nanoil Castor Oil

Hoe gebruik ik mijn Nanoil Castor Oil?

We kunnen hem gebruiken zoals we willen. Ik heb hem geprobeerd op mijn haar, hoofdhuid, wenkbrauwen, wimpers, gezicht en lichaam! Ik deel de resultaten met je.

#1 Castor Oil voor haar

Het versterkt het haar en laat het weer opleven. Ik zag direct verbetering. Door de olie regelmatig op mijn hoofdhuid te gebruiken werd mijn haar minder vet en viel het niet meer zoveel uit. De hoofdhuid is goed gevoed en gehydrateerd terwijl de puntjes minder snel breken. De Nanoil Castor Oil is geweldig, geeft mijn haar glans en stimuleert haargroei.

#2 Castor Oil voor wenkbrauwen en wimpers

Het stimuleert ook de groei van wimpers en wenkbrauwen. Nanoil Castor Oil is een natuurlijke conditioner die de haarzakjes stimuleert en het haar iets donkerder maakt en tegelijkertijd erg dik. Mijn wenkbrauwen en wimpers werden dikker, sterker en gezonder. Ik zag resultaat na een paar weken.

#3 Castor Oil voor lichaam

De Nanoil Castor Oil is ook goed voor de huid omdat het niet erg dik is. Ik masseer het graag op mijn lichaam om de huid te hydrateren. Het kan ook op broze nagels gebruikt worden. Ik wrijf het elke dag op mijn nagels om afbreken te voorkomen. Ze zijn veel sterker geworden en ik schaam me er niet meer voor.

#4 Castor Oil voor de huid in het gezicht

Na de Nanoil Castor Oil gemengd te hebben met water of een andere olie hebben we een perfect mengsel voor OCM (Oil Cleansing Method). Omdat het antibacterieel werkt gaat het acné en andere imperfecties tegen. Het verwijdert zelfs resten olie. Ik gebruik een kleine hoeveelheid van de olie en spoel mijn gezicht daarna af met warm water. Het kan ook waterproof make-up verwijderen.

voordelen castorolie nanoil

De effecten van Nanoil Castor Oil

Ik hou ervan sinds het eerste gebruik en hoorde direct bij de andere tevreden gebruikers! Dankzij de antibacteriële en antischimmel eigenschappen stopt het huidproblemen, stimuleert het herstel van cellen en levert het langdurige hydratatie en verzorging. De Nanoil Castor Oil is een hydraterend product waardoor het transepidermaal waterverlies tegengaat. Het maakt je haar en wimpers iets donkerder, stimuleert haargroei en herstelt en versterkt de nagels.

De Castor Oil van Nanoil is een veelzijdig en multifunctioneel schoonheidsproduct wat iedereen zou moeten hebben. Hiermee besparen we veel geld omdat het een aantal cosmetica vervangt.

Samenvattend: de Castor Oil van Nanoil is waar voor je geld en ik raad hem echt aan. Hij maakt mijn schoonheidsritueel zoveel effectiever: snel, makkelijk en fijn.

Voor meer informatie over Nanoil-producten, ga naar de website nanoil.nl