ARGANOLIE Argan Oil

Natuurlijke schoonheidsproducten zijn extreem populair. Plantaardige oliën, cosmetische klei, bloemenwater, etc. hebben de cosmetische markt overgenomen. Hoe kies je het beste product uit duizenden? Het blijft lastig dus ik besloot het te delen als ik een briljante olie of ander natuurlijk schoonheidsproduct tegenkwam. Vandaag heb ik een review voor jullie van zo’n product. Blijf lezen over de beste arganolie die ik ooit gebruikt heb: de Nanoil Argan Oil.

Nanoil Argan Oil – ja, het is de beste!

Heb jij je ooit afgevraagd waarom arganolie de topkeuze van veel vrouwen is? Wat maakt het zo’n populair natuurlijk schoonheidsproduct? Ik heb het en ik ben erachter. Ik heb pagina’s gelezen over de eigenschappen van arganolie en ik snap het fenomeen eindelijk. Dit moet je weten:

 • Het wordt gewonnen van de Arganboom die zich aanpassen aan de zwaarste omstandigheden (zoals droogte) en tot 400 jaar leven!
 • In 1998 werd Argania Spinosa op de lijst van UNESCO Biosphere Reserves geplaatst.
 • De olie geëxtraheerd uit de argannoten is uitzonderlijk als we kijken naar de biochemische samenstelling: het bevat veel tocoferolen, polyfenolen, sterolen en essentiële vetzuren. Hierdoor heeft het veel gezondheidsvoordelen.
 • Het heeft een hydraterende, verstevigende, anti-rimpel en ontstekingsremmende werking. Daarnaast voedt het de huid en verzacht het irritaties. De resultaten van grondig onderzoek zijn online te vinden en bevestigen het BRILJANTE effect van arganolie op het haar, de huid en nagels.
 • Het heeft een hydraterende, verstevigende, anti-rimpel en ontstekingsremmende werking, voedt de huid en verzacht irritaties. De resultaten van grondig onderzoek zijn online beschikbaar en bevestigen het BRILJANTE effect van arganolie op haar, huid en nagels.

ARGANOLIE Argan Oil

Uitzonderlijke ingrediënten in pure arganolie van Nanoil

Nanoil Argan Oil is 100% Marokkaanse olie zonder toevoegingen of geurstoffen. Het wordt geproduceerd met traditionele methoden: 30 kilo zaad geeft maar een liter olie. De kwaliteit is top. De argannoten worden gedroogd, licht geroosterd en gemengd met lauwwarm water. De overblijvende massa wordt gebruikt voor het persen van arganolie, die alle essentiële ingrediënten behoudt.

 • Sterolen is zo’n 20% van de ingrediënten in de Nanoil Argan Oil. Ze hebben een herstellend effect.
 • Carotenoïden – gele xanthofylen die zuurstof transporteren en beschermen tegen het schadelijke zonlicht.
 • Tocoferol in Nanoil is een sterke antioxidant die schade door vrije radicalen stopt en ontstekingen vermindert, waardoor de meest gevoelige en gemakkelijk geïrriteerde huid wordt verzacht.
 • Squalaan zit ook in de olie en regelt de productie van talg, hydrateert de huid en voorkomt uitdroging.

Zoals je kunt lezen is deze olie echt top en maakt het merk de beloften waar. Het is pure arganolie, natuurlijk en krachtig. Het zal jouw huid en haar echt verbeteren.

ARGANOLIE Argan Oil

Nanoil Argan Oil – gebruik

Nanoil arganolie is erg mild, natuurlijk en niet-comedogeen. Het bevat geen synthetische stoffen, is veilig en kan zorgeloos gebruikt worden op jouw:

 • haar en hoofdhuid,
 • gezichtshuid,
 • lichaam,
 • nagels,
 • ogen (onderkant).

Ongeacht het gebruik: het is briljant. Ik gebruik het nu een aantal weken en ik weet zeker dat dit niet mijn laatste fles ‘vloeibaar goud’ is (zo noemen Marokkanen deze olie). De Nanoil Argan Oil heeft ervoor gezorgd dat mijn haar niet meer dunner wordt en mijn nagels niet meer breken. De meeste producten van de drogist lukten dit niet. Daarom raad ik hem echt aan. Het is de perfecte arganolie: puur, betaalbaar, super effectief en handig. Meer informatie vind je op de officiële website: nanoil.nl. Dit was ‘m dan, doei!