ranglijst van de beste mascara's

Wil jij ook de perfecte mascara vinden om je natuurlijke wimpers te kunnen verlengen en ze een mooie krul te geven? Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een product dat voldeed aan mijn verwachtingen. Daarom besloot ik een TOP 4 samen te stellen met de beste mascara’s die het volledige potentieel van mijn ogen gebruiken! Bekijk mijn lijst en vind je beste mascara voor jezelf!

Wat heeft me geholpen bij het samenstellen van de ranking?

Op internet vind je veel rankings maar de meeste zijn alleen samengesteld vanwege marketing doeleinden. Ze zijn er vooral om te adverteren over bepaalde producten en camoufleren de nadelen ervan.

Mijn ranking is compleet anders. Ik het de producten ook daadwerkelijk gekocht en getest op mijn wimpers. Ik heb de formule, consistentie, de kwaliteit en de borstels zorgvuldig onderzocht.

Door het samenstellen van deze lijst wil ik nieuw licht werpen op het kiezen van een goede mascara. Ik was niet bang om over de voordelen te praten maar ik wilde de nadelen van een product niet camoufleren.

Meest betrouwbare mascara’s: dit overzicht helpt je kiezen!

Zoals ik al eerder schreef bevat mijn ranking alleen de mascara’s die ik wilde testen. Waarom deze mascara’s? Omdat veel vrouwen op internet goede dingen zeiden over deze producten. Ik besloot te onderzoeken of dit waar was!

1. Nanolash mascara

nanolash de beste Mascara voor volume

Ik start met de Nanolash mascara, die onder vrouwen erg populair is. Ik kan de effectiviteit ervan 100% bevestigen. De mascara van Nanolash maakte mijn wimpers prachtig lang en definieerde ze al na één laag van het product.

Het gebruik was eenvoudig door de perfect gevormde, siliconen borstel. Dankzij deze borstel bedekte ik eenvoudig de wimpers in mijn ooghoeken zonder vlekken op mijn oogleden. De formule van het product is ook de moeite waard, hij bevat verschillende ingrediënten die de natuurlijke wimpers verzorgen.

Na een volle dag vlekte de mascara van Nanolash niet. Het product is ook beschikbaar in twee versies:

Ik koos voor de verdikkende mascara van Nanolash maar je kunt een mascara kiezen die het best bij je past. Ik vind dit de beste mascara die ik ooit gehad heb.

2. Lashcode Mascara

lashcode mascara

De volgende plek gaat naar de Lashcode Mascara. Dit is een verlengende en verdikkende mascara. Net zoals de mascara van Nanolash heeft dit product ook een goed gevormde, siliconen borstel. Dit maakt het gebruik makkelijker en bedekt de wimpers van de wortel tot de punt.

De mascara van Lashcode vlekte niet na een dag. Ik vind het een extreem langhoudend product dat geweldig werkt voor mij.

3. Rimmel Lash Accelerator

De Rimmel Lash Accelerator is het volgende product in mijn lijst. Feit is dat dit product de wimpers effectief verlengt en lift. Tegelijkertijd ervaarde ik ook een aantal nadelen.

Ik moest vrij lang wachten tot de mascara droog was. Na een paar uur begon hij helaas al te vlekken. Wellicht komt dit doordat ik meerdere lagen had aangebracht. Met de mascara van Nanolash gebeurde dit niet.

4. Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

De vierde plek in mijn ranking gaat naar Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes. Dit is een mascara van een gerenommeerd merk dat vrij populair is. Ik testte hem een paar dagen en helaas kreeg ik snel last van het ‘panda-effect’. Na een paar uur begon de mascara van de wimpers af te komen.

De borstel is prima. Hij heeft een goede vorm en maakt het gebruik veel makkelijker. De mascara gaf meer lengte en krul maar heeft in vergelijking met de mascara van Nanolash, dus wel een aantal nadelen.

Samenvatting

In de bovenstaande lijst heb ik vier producten samengesteld die voor mij goed werken en wellicht voor jou ook goed werken! Mijn ranking is gebaseerd op betrouwbare ervaringen. Je kunt me vertrouwen, er is geen marketing strategie aan te pas gekomen.

Voor mij is de Nanolash Mascara de onbetwiste winnaar. Dit product is beschikbaar in twee versies, heeft een grotere inhoud dan andere mascara’s en een perfect gevormde borstel. Ik gebruik hem nog steeds en heb er geen klachten over.

De andere mascara’s zijn ook goed, maar in vergelijking met de mascara van Nanolash gewoon niet het best. Neem mijn overwegingen mee bij het kiezen van de perfecte mascara zodat je jouw droomresultaten kunt bereiken!