nanolash lash lift kit

Als er een absolute innovatie op de beautymarkt verschijnt… Ik moet het bekijken! Ik zou mezelf niet zijn als ik de Nanolash Lash Lift Kit niet zou proberen. Het wordt verondersteld om je te helpen thuis een lash lift uit te voeren en resultaten te geven die precies lijken op die van een schoonheidssalon. Ik besloot het te testen op mijn wimpers!

De Nanolash Lash Lift Kit– een kit om thuis je wimpers te liften en lamineren

Laat ik beginnen met een korte introductie. Nanolash Lash Lift Kit is ontworpen om je wimpers thuis te liften. Net als jij ken ik deze behandeling vooral van schoonheidssalons, dus ik had niet verwacht dat ik het ooit zelf zou kunnen.

De lash lift kit van Nanolash is een compleet product. Het bevat alles wat je nodig hebt om de behandeling thuis uit te voeren. Ik wil even benadrukken wat de producent verklaart:

  • de effecten kunnen tot 8 weken aanhouden , afhankelijk van de oorspronkelijke conditie van de wimpers;
  • thuis wimpers lamineren met de Nanolash kit is heel eenvoudig;
  • de Nanolash Lash Lift Kit is een product dat je resultaten zoals in een schoonheidssalon zal geven.

Klinkt veelbelovend, nietwaar? Daarom besloot ik het uit te proberen en te testen. De mogelijkheid om mijn wimpers langer en meer gekruld te laten lijken terwijl ik ze thuis herstel, is verleidelijk. Elke dag een wimperkruller gebruiken kan immers lastig zijn.

lash lift kit nanolash

De Nanolash Lift Kit – het is tijd om thuis je wimpers te liften en te lamineren!

Enkele dagen na het plaatsen van mijn bestelling kwam de Lash Lift Kit van Nanolash aan. In de doos vond ik 3 producten om wimpers te lamineren, evenals andere accessoires zoals:

  • 3 paar siliconen staafjes in 3 maten;
  • Lash Lift Glue om ze vast te zetten;
  • andere tools en applicators.

Meiden – belangrijk!

Vergeet niet dat je in de kit van Nanolash 10 x 0,5 milliliter zakjes van elk product vindt. Je krijgt ook 5 milliliter lijm. Met de Nanolash Lift Kit kun je maar liefst 10 keer je wimpers lamineren, wat extreem voordelig is.

Meteen nadat ik alles uit de doos heb gehaald, heb ik mijn wimpers grondig gereinigd. Daarna deed ik het volgende:

  • Ik scheidde de bovenste wimpers van de onderste wimpers met behulp van de oogpads;
  • Ik bevestigde de siliconen staafjes in maat L – ik hoopte op een spectaculaire krul.

Vervolgens heb ik elk product aangebracht in de volgorde waarin ze zijn gelabeld, d.w.z. Lift – step 1; Fix – step 2, en Keratine booster – step 3. Ik bracht elk product aan op de wimpers en liet het ongeveer 10 minuten zitten – volgens de instructies moet je het 7-10 minuten laten zitten. Voordat ik elke volgende laag aanbracht, verwijderde ik eerst de vorige.

wimper lifting

Nadat ik klaar was met mijn wimpers thuis te lamineren, verwijderde ik de staafjes en…WOW! De effecten overtroffen mijn verwachtingen. Mijn wimpers zien er lang, dikker en vooral mooi gekruld en gehydrateerd uit. Hun conditie verbeterde aanzienlijk en ze werden weer flexibel.

In mijn geval hielden de effecten 8 weken aan. Volgens mij kwam dit misschien omdat mijn wimpers niet echt beschadigd waren. Ik kan ook niet zeggen dat ze in de beste conditie waren, maar ze waren oké.

Is de Nanolash Lash Lift Kit het aanbevelen waard?

De Nanolash Lift Kit is een product dat ik met een gerust hart kan aanbevelen. De premium kwaliteit, de eenvoudige toepassing en de prestaties en doeltreffendheid zijn de hoogtepunten van dit product.

Dankzij dit product kon ik mijn wimpers niet alleen verlengen en krullen, maar ook herstellen. Ik heb dit allemaal bereikt zonder het huis te verlaten en zonder een afspraak te maken met een schoonheidsspecialiste. De effecten waren spectaculair en langdurig. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik met de Nanolash Lash Lift Kit precies heb bereikt wat ik wilde.

Ik raad het iedereen aan, vooral als je wimpers speciale verzorging nodig hebben. Probeer de Nanolash Lash Lift Kit zelf en laat me weten wat je ervan vindt.