nanoil hair volume enhancer

Is jouw haar dik en zwaar en is het lastig om een vol kapsel te creëren? Mijn haar is ook zo. Een volumineus kapsel was een onbereikbare droom, tenzij ik mijn lokken stijf maakte met teveel haarspray.. Een kapster raadde me een nieuw item van Nanoil aan, de Hair Volume Enhancer. Dit product heeft het uiterlijk van mijn haar totaal veranderd! Vandaag ga ik je vertellen waarom je deze geweldige spray moet gebruiken!

Nanoil Hair Volume Enhancer – formule

De geweldige combinatie van ingrediënten is het geheim van deze gave effecten. De stoffen voor meer volume zijn niet de enige, de spray bevat ook ingrediënten die voeden, herstellen en het haar beschermen tegen beschadiging. Daardoor is het haar diep gevoed en constant beschermd tegen externe agressoren zoals de zon, vrieskou, vochtigheid, giftige stoffen in de lucht, etc. De toegevoegde keratine, panthenol, vitamine E en tarwe-eiwitten maken het haar mooi en glad, laten het glanzen en versterken en herstellen de haarschacht.

hair volume enhancer nanoil

Hoe gebruik ik de Nanoil Hair Volume Enhancer?

Eenvoudig! Gebruik hem bijvoorbeeld als een mousse, op nat haar voordat je het droogt en gaat stylen. Je sprayt het product op je haar, kam het en vervolgens kun je het stylen zoals je dit normaal doet. Ik heb een föhn gebruik en de effecten zijn spectaculair! Prachtig, vol uitziende lokken, de hele dag!

Voordelen van de Nanoil Hair Volume Enhancer

Simpel gezegd brengt het veel volume en een licht, natuurlijk effect. Geen stijve en crunchy lokken. Het haar blijft glad, glanzend, zacht haar dat er op z’n best uitziet. Het is eenvoudig te stylen, wordt niet statisch of pluizig en zelfs na een paar uur wordt het niet plat. Dat is het gewenste effect! Ik ben blij met de resultaten en de Nanoil Hair Volume Enhancer mag zeker langer in mijn badkamer blijven.

Waar koop je deze spray voor meer volume van Nanoil?

Ik stop altijd op www.nanoil.nl en koop wat meer producten, zoals mijn favoriete haarmasker met keratine en koudgeperste, organische arganolie. Ik raad je dan ook aan om direct bij de fabrikant te kopen. Alle producten van Nanoil zijn van de hoogste kwaliteit terwijl de prijzen verrassend laag zijn. Laat me weten of je de Nanoil Hair Volume Enhancer (of andere producten van dit merk) al eens geprobeerd hebt! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, voel je vrij om een reactie achter te laten! Ciao!

spray voor voller uitziend haar nanoil