nanoil beste hittebestendige spray voor het haar

Ik ben er zeker van dat je al weet dat je je haar sterk moet beschermen tegen hitte als je het vaak blootstelt aan warmtestyling. Waarom? Omdat er meer agressors zijn die schade aan het haar toebrengen dan alleen UV, stedelijke vervuiling of hard water. Hoge temperaturen behoren tot de boosdoeners die er langzaam, dag na dag, voor zorgen dat je haar er zwak en dof uitziet. Zelfs het schijnbaar neutrale föhnen blijkt schadelijk en belastend te zijn voor de lokken.

Vandaag ga ik je een paar tips geven over hoe je het negatieve effect van hoge temperaturen kunt minimaliseren. In het tweede deel van dit bericht schrijf ik een korte review over een van de beste haarbeschermers die ik heb kunnen gebruiken. Dus als je wilt weten hoe je je haar met hitte kunt stylen zonder het schade toe te brengen, lees dan verder.

Mijn bewezen manieren om haar te beschermen tegen beschadiging door hitte

  1. IK GEBRUIK PLANTAARDIGE OLIËN Natuurlijke oliën beschermen het haar (en de huid) tegen UV door een dun laagje te vormen dat water binnen het haar (of de huid) houdt. Jammer genoeg is de bescherming die ze bieden niet sterk genoeg omdat de zonbeschermingsfilter die ze hebben te laag is. Waar plantaardige oliën echter wel goed in zijn, is het bestrijden van droogheid. Ze voorzien het haar ook van voedingsstoffen, en daarom maak ik minstens één keer per week gebruik van een haaroliebehandeling.
  2. IK BEPERK HET GEBRUIK VAN EEN STIJLTANG TOT EEN MINIMUM Een stijltang is een martelwerktuig voor het haar. Dit gereedschap doet hetzelfde met de lokken als een BBQ grill doet met vlees. Bovendien breken de keratinevezels door de hoge temperaturen van de stijltang uit elkaar, wat leidt tot broosheid. Dat is de reden waarom ik zelden een stijltang gebruik om mijn haar mee te stylen.
  3. IK GEBRUIK DE MEDIUM-HEAT SETTING OP MIJN FOHN Dit helpt echt. Hoe lager de temperatuur van de luchtstroom is, hoe veiliger je haar is. Vergeet niet om een paar seconden voordat je klaar bent met drogen een koude luchtstroom over het haar te blazen. Hierdoor sluiten de schubben waaruit het haar bestaat, waardoor het glanzender en gladder wordt.
  4. IK GEBRUIK EEN HITTEBESCHERMENDE SPRAY Dat is de krachtigste truc van allemaal. Een hittebeschermingsspray is ontworpen om te voorkomen dat je haar gaat broeien. Welk product raad ik aan? Het antwoord staat hieronder.

nanoil heat protectant spray

Nanoil Heat Protectant Spray – de spray die ik aanbeveel

Waarom is het eigenlijk belangrijk om een product als heat protectant te gebruiken? Dat is eenvoudig – dit is het enige cosmetische product dat je haar kan beschermen tegen de verzengende temperaturen. De ingrediënten die in Nanoil Heat Protectant Spray worden gebruikt, houden het haar veilig, zelfs als je het blootstelt aan 440°F (220°C), en dat is best cool. Bovendien voorziet het het haar van vocht en voedingsstoffen, zodat je het beter in model kunt brengen.

Dankzij dit product is mijn haar nu beter handelbaar en makkelijk te borstelen – bye bye klitten en knopen. Nanoil Heat Protectant Spray kan ongeacht het seizoen of het weer worden gebruikt, omdat het lichtgewicht is en niet bijdraagt aan een vette hoofdhuid.

Nanoil Heat Protectant Spray – de effecten waar u op kunt rekenen

Het is tijd om alle belangrijke voordelen van Nanoil Heat Protectant Spray op een rijtje te zetten want op die manier wordt het voor u gemakkelijker om te begrijpen hoe veelzijdig dit product is

  • Beschermt het haar tegen HOGE temperaturen.
  • Bevat VLOEIBAAR ZILK zodat u kunt verwachten dat het uw haar gehydrateerd houdt.
  • Het maakt uw haar GLADDER en GLANZENDER.
  • Maakt het STYLEN MAKKELIJKER en sneller.
  • Is licht van gewicht, dus het VERZWAART HET HAAR NIET.
  • Is MAKKELIJK TE GEBRUIKEN en heeft een heerlijk aroma.

Ik hoop dat ik je heb kunnen laten inzien hoe belangrijk het is om je haar te beschermen tegen hitteschade. Als u uw lokken wilt beschermen tegen hoge temperaturen, kunt u kijken op nanoil.nl waar u de Nanoil heat protection spray kunt vinden, evenals plantaardige oliën die perfect zijn voor haaroliebehandeling.

beste hittebestendige spray voor het haar nanoil