Onlangs kreeg ik de kans om de nieuwe cosmetica Vichy – 3D Dermablend uit te testen. Ik vond een monster in een tijdschrift, en besloot te kijken hoe het werkt en of het echt zo geweldig is. 3D Dermablend foundation van Vichy is aanbevolen voor meiden met olieachtige huid, of die snel acne krijgen. Dit is interessant, maar op mijn monster las ik dat de cosmetica kan worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid. Ik vind dat ieder meisje met een ongelijke huid en tekenen van acne of puistjes deze foundation eens moet uitproberen.

Het coole is dat je, als je Vichy 3D Dermablend koopt, je er een foundationkwast bij krijgt als cadeau . Ik breng make-up aan met mijn vingers – ik gebruikte het gewoon als elk ander schuim. Helaas was het resultaat niet zo mooi. Mijn gezicht was bedekt met vegen en donkere plekken. Het is mogelijk dat de aanbreng met een kwastje gemakkelijker zou zijn, en dat de make-up er mooier uit zou zien. De consistentie van Vichy 3D Dermablend is plastic genoeg, zodat de aanbreng snel en gemakkelijk kan zijn. De precieze applicator zorgt voor een gemakkelijke dosering van de foundation. Eén fles bevat 30 ml foundation; mijn monster was voldoende voor twee keer aanbrengen.

Nu komen we bij het interessante gedeelte, namelijk de resultaten. Volgens de producent maakt 3D Dermablend van Vichy de huid gelijkmatig en bedekt het alle onzuiverheden. Verder conditioneert het de huid, blijft het tot 16 uur zitten en beschermt het de huid tegen zonneradiatie (het heeft zonnefactor 25). Hoewel ik merkte dat de cosmetica een redelijk gemiddelde bedekking heeft, omdat het alleen onzuiverheden bedekt en tot 6 uur goed blijft zitten. Helaas bedekte 3D Dermablend niet al mijn acne-littekens, en na een paar uur begon mijn huid te glimmen. Verder brengt het droge huid en mee-eters naar voren. Aan de positieve kant is het niet zwaar, dus je voelt het niet zitten op je huid – het is erg licht en fijn. Het is goed mogelijk dat het product de huid verzorgt, omdat het bestaat uit salicylisch zuur en extract van de Amazoneboom.

3D Dermoblend van Vichy is verkrijgbaar in vier tinten: Opaal, naakt, zand en goud. Mijn monster was in de naakte tint. Het is een redelijk donkere kleur, die afstak tegen mijn huid. Ik denk dat de opalen tint een stuk beter voor mij zou zijn. En nu is het tijd voor iets interessants. Een gezicht bedekt met de Naakte tint leek lichter bij kunstmatig licht, en donkerder bij daglicht. Kijk dus uit wanneer je je tint uitkiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *