Hey!

De post van vandaag gaat over een nieuw haarmasker dat ontwikkeld is om beschadigd haar te behandelen (mijn haar was een maand geleden beschadigd). Het product heeft mijn kijk op haarverzorging echt veranderd.

Ik heb het over: het Haarmasker met Keratine van Nanoil.

Ik weet zeker dat veel van jullie problemen hebben met zwak en broos haar, gespleten puntjes en, om het allemaal nog erger te maken, haaruitval. Dit was precies de situatie waar ik een aantal maanden geleden in zat.

Er zijn veel oorzaken van zwak haar, zoals: slechte haarverzorging gewoonten, geen haarverzorging, gebruik van cosmetica die niet tegemoet komen aan de behoeften van jouw haar, hairextensions en andere vergelijkbare behandelingen, hormonale fluctuaties en veel, veel meer.

Hoe repareer je beschadigd haar?

Het moment dat ons haar ongezond wordt en vitaliteit verliest is het moment dat we actie moeten overnemen om, voordat het te laat is, de schoonheid en glans terug te krijgen.

De beste methode om dit te doen, is een gepersonaliseerd regeneratieplan voor beschadigd haar. De basis hiervan is het voeden van de vermoeide lokken met essentiële voedingsstoffen: bevochtigen (haar aanvullen met vocht), verzachtende middelen (om vocht vast te houden) en proteïnen (om het haar opnieuw op te bouwen). Mijn eigen bewezen en geteste manier dat regeneratie van het haar garandeert is een haarmasker met proteïne.

Welke haarmasker kun je het best gebruiken bij beschadigd haar? Welk haarmasker raad ik aan?

Haarmasker met Keratine van Nanoil

Inhoud: 300 ml

Het Haarmasker met Keratine van Nanoil (dit is de originele naam van het product) is het beste haarmasker dat ik ooit gebruikt heb. En ik heb vele haarmaskers gebruikt omdat mijn haar al een aantal maanden niet mooi en gezond is.

Wat maakt het haarmasker van Nanoil zo goed?

1. DE INGREDIËNTEN DIE HET HAARMASKER VAN NANOIL BEVAT: dit haarmasker bevat een goede formule met keratine in de hoofdrol. Keratine is een natuurlijk onderdeel van het haar, en wordt hier gecombineerd met panthenol (pro-vitamine B5) dat ervoor zorgt dat het haar beter gehydrateerd wordt.

Je zou kunnen zeggen dat de formule van het Haarmasker met Keratine van Nanoil minimaal is, het bevat geen synthetische toevoegingen en parabenen. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je het haar alleen maar behandeld met stoffen die goed zijn voor het haar.

2. CONSISTENTIE VAN HET HAARMASKER VAN NANOIL: het masker is super effectief en de resultaten zijn erg sterk. Daarnaast is het erg licht en overbelast het masker het haar niet.

Hoe werkt een masker met keratine?

Het belangrijkste is het effect van dit masker op het haar. Dit is natuurlijk gerelateerd aan de factoren die hierboven genoemd zijn: de gebruikte ingrediënten en de consistentie van het haarproduct. Ik moet toegeven dat ik erg verrast was van het haarmasker met keratine van Nanoil. Het is ontworpen voor zwak, beschadigd en broos haar met gespleten punten. De fabrikant claimt dat jouw haar, wanneer je dit masker regelmatig gebruikt:

  • van binnenuit opgebouwd wordt en krachtiger wordt.
  • geen gespleten puntjes meer zal hebben.
  • veerkrachtiger is en minder broos.
  • minder dun zal zijn.
  • beschermd wordt tegen schade.
  • gehydrateerd en gevoed wordt en is een goede conditie blijft.

Ik moest dit natuurlijk zelf testen. Ik heb mijn Haarmasker met Keratine van Nanoil besteld op www.nanoil.nl en ben er een maand geleden mee begonnen. Vandaag zal ik mijn ervaringen en observaties met je delen en ik zal je vertellen welke resultaten ik bereikt heb met het haarmasker van Nanoil. Is dit masker het waard om te kopen? Regenereert het masker het haar zoals het zou moeten doen?

30 dagen test van het haarmasker met keratine van Nanoil

Ik zal beginnen bij het aanbrengen van dit masker, dit is super simpel. De fabrikant beveelt aan om het Haarmasker met Keratine van Nanoil minimaal eens per week te gebruiken, regelmatig en voorafgaand aan het wassen. Ik heb mijn haar elke wasbeurt behandeld met het masker, dit was ongeveer twee keer per week en ik vind dit een goede frequentie om mee te starten. Later kan je het masker minder vaak gebruiken.

Wat zijn de effecten die ik bereikt heb met Nanoil? Het is echt verbijsterend!

Het eerste gebruik van het Haarmasker met Keratine van Nanoil: na het eerste gebruik en het föhnen nadien werd mijn haar zachter, glanzender en minder pluizig dan normaal. In mijn geval is dit effect echt zichtbaar.

Effecten na 1 week gebruik: na twee keer gebruik zag ik nog meer effect, mijn haar was minder ruw en stekelig. Ik zag mijn haar krachtiger worden, maar het bleef uitvallen.

Effecten na 2 weken gebruik: de meeste effecten zag ik in de tweede week van de behandeling. Mijn haar kreeg meer body en volume (positief volume omdat mijn haar niet meer pluist), het werd veerkrachtiger, glanzender en sterker.

Effecten na 3 weken gebruik: gedurende de derde week zag ik dat mijn haar het verloren potentieel terug kreeg. Het werd dikker, sterker, zachter en het glanst! De broze lokken en gespleten puntjes behoren tot de verleden tijd.

Vandaag gebruik ik het Haarmasker met Keratine van Nanoil een maand en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit het beste masker is voor beschadigd haar. Dankzij dit haarverzorgingsproduct zijn mijn lokken sterk, veerkrachtig en zacht. Ik zie ook niet meer dat het zoveel uitvalt als eerst. Mijn haar is ook niet meer broos.

Ik moet ook toevoegen dat het masker met keratine van Nanoil geen problemen geeft bij de dagelijkse styling van het haar. Ik kan het gewoon föhnen en af en toe een stijltang gebruiken. Ik weet dat mijn haar beschermd is. Ik heb nu mijn hulpmiddel gevonden die niet alleen de schoonheid van mijn haar hersteld heeft, maar er ook voor zorgt dat dit zo blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *