WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

Het gebruik van wimper extensions thuis leek onmogelijk. Ik liet het meestal door een specialist doen, met 3D of 4D wimpers. Op een dag viel mijn ook op de cluster wimpers van het merk Nanolash. Ik wilde ze heel graag uitproberen!

Nadat ik jarenlang wimper extensions gedragen had waren mijn natuurlijke wimpers nauwelijks zichtbaar, dof, kort en fijn. Mijn schoonheidsspecialist raadde me een lange pauze aan van nepwimpers, mijn hart was gebroken. Hoe kan ik de deur uitgaan met wimpers die nauwelijks zichtbaar zijn?!

Ik heb lange tijd naar een oplossing gezocht. Mascara’s gaven me niet de gewenste effecten. Semipermanente wimper extensions waren geen optie. De DIY Eyelash Extensions waren mijn laatste redding. Was ik blij met de resultaten?

DIY Eyelash Extensions: één product, twee versies

Aangemoedigd door de positieve reviews van meiden die de DIY Eyelash Extensions geprobeerd hebben, bestelde ik ze op de website van Nanolash. Er was zoveel keus! Je kunt kiezen tussen:

  • Pakket DIY cluster wimpers: 36 stuks in 3 lengtes (10, 12 en 14 mm) en 8 stijlen om uit te kiezen.
  • Cluster wimper kit: naast de wimpers bevat de kit ook bonder, sealer, remover en een wimper pincet.

Ik koos voor de losse cluster wimpers, de andere accessoires had ik al in huis.

Ik moet ook vermelden dat de fabrikant claimt dat je de wimpers tot vijf dagen lang kunt dragen. Het aanbrengen zou slechts 10 minuten in beslag moeten nemen. Klinkt veelbelovend!

Kostte het aanbrengen van DIY Lash Extensions me slechts 10 minuten?

In 10 minuten de meest verleidelijke look creëren? Dromen komen uit! Ik moest dit testen. Ik startte mijn timer.

Ik bracht de cluster wimpers op volgens de instructies op de doos. Ik verwijderde mijn make-up en:

  • Bracht een dunne laag van de bonder over de gehele wimpers aan. Ik wachtte 30-60 seconden zodat de bonder plakkerig werd.
  • Ik pakte een cluster en plaatste deze onder mijn natuurlijke wimpers, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn.
  • Ik bracht de sealer over de wimpers aan.

Stop de tijd! Het aanbrengen van vier clusters op beide oogleden kostte me echt minder dan 10 minuten.

WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN

Ik heb er vier per oog gebruikt omdat ik op zoek was naar een natuurlijk effect. Als je meer volume wil, gebruik dan vijf clusters. Word verliefd op het effect!

Wimper extensions die lang blijven zitten. Hoe lang heb ik de Nanolash cluster wimpers gedragen?

In de gebruiksaanwijzing staat dat de DIY cluster wimpers tot vijf dagen lang perfect blijven, maar ik heb ze acht dagen gedragen. Ik denk dat ik ze zelfs nog twee dagen extra had kunnen dragen.

De wimpers vielen niet uit, bogen niet en bleven er hetzelfde uitzien. Ik heb wel op mijn rug geslapen en mijn make-up heel voorzichtig verwijderd.

De fabrikant benadrukt ook dat de wimpers slechts eenmalig te gebruiken zijn. Ik heb bewezen dat dit niet zo is. De DIY cluster wimpers zagen er nog perfect uit toen ik ze eraf haalde. Ik heb de lijm verwijderd met de remover en dezelfde clusters nogmaals gebruikt!

DIY Eyelash Extensions: oplossing voor mijn probleem

Tijdens het dragen van de Nanolash DIY cluster wimpers heb ik mijn mening over wimper extensions bijgesteld. Het feit dat ik de cluster wimpers zelfs kan aanbrengen, wanneer ik wil, vind ik het grootste voordeel van het product.

Het gebruik neemt minder dan 10 minuten in beslag en ik vind dit de beste cluster wimpers die ik ooit getest heb omdat ik ze dagenlang kan dragen. Ik raad de DIY Eyelash Extensions echt aan, ze hebben mijn probleem met zwakke, fijne wimpers opgelost!