Hoi meiden 🙂

Ik ben blij dat jullie weer op mijn blog zijn, echt waar. Ik wil je daarom meer schoonheidsproducten aanraden. Ik weet dat je al lang zit te wachten op een lijst van deze cosmetica, dus hier is ‘ie: mijn persoonlijke ranking met de beste haarmaskers.

Er is één ding dat ik moet benoemen: houd in gedachten dat de onderstaande lijst erg subjectief is. De haarmaskers die ik review werkten voor mij, wat betekent dat jij andere resultaten kan krijgen dan ik had. Maar, ik geloof echt dat je niet teleurgesteld zal zijn van deze maskers.

7 BESTE HAARMASKERS

Nr. 1. Keratine masker Nanoil voor beschadigd haar

Keratine masker Nanoil voor beschadigd haar

Op de eerste plek, het enige echte Nanoil keratine haarmasker. Ik ben vanaf het eerste moment verliefd geworden op de resultaten en ik garandeer je dat jou dat ook zal gebeuren. Dit product is briljant. Ondanks de crème-achtige formule verzwaart het masker jouw haar niet. In plaats daarvan hebben de lokken een heerlijke geur. Het Nanoil Keratin Hair Mask maakt het haar beter bestand tegen pluis. Ik vind het ook fijn dat het maar 5-10 minuten duurt voordat het masker ingewerkt is. Ik moet ook toevoegen dat ik het Nanoil Keratin Hair Mask de beste oplossing vind voor droog, dof, beschadigd, broos of splijtend haar. Ik geloof dat dit komt door de samenstelling. Het Nanoil masker bevat gehydrolyseerde vloeibare keratine en provitamine B5, wat de hydratatie behoudt. Wat kan ik nog meer zeggen.. je moet dit masker gewoon proberen. Je gaat er geen spijt van krijgen!

meer informatie: www.nanoil.nl

Nr. 2. Glad haarmasker Kerastase Discipline

Ik vind dat een ranking met haarmaskers niet compleet is zonder een product van Kerastase. Het grootste probleem dat ik heb met dit merk, is de prijs. Ik bedoel, vind jij het ook niet erg duur? De resultaten zijn wel indrukwekkend. Het Kerastase Discipline Mask maakt het haar gladder, makkelijker te kammen, diep gevoed en zacht. Het bestaat vooral uit keratine, het Morpho-Keratine complex maakt het haar veerkrachtig. Ik moet ook zeggen dat het maar 5 minuten duurt voordat het Kerastase Discipline haarmasker het haar al verbetert. Het product is crème-achtig en eenvoudig over de lokken te verspreiden. Als je teveel van het masker gebruikt, dan kan het haar plat worden. Houd dit in je achterhoofd als je dit masker aanbrengt.

Nr. 3. Haarmasker Kevin Murphy Hydrate-Me

Ik heb iets speciaals voor de mensen met droog en dof haar: het unieke Kevin Murphy Hydrate-Me haarmasker. Dit is geen doorsnee product. Waarom niet? Kijk alleen al naar de verpakking! De pastelkleuren zijn een genot voor het oog. Binnenin vind je een crème-achtige, geurende formule. Ik vind het super jammer dat de geur niet zo lang op het haar blijft zitten. Het meest belangrijke is echter toch het effect. Het Kevin Murphy Hydrate-Me is een hydraterend haarmasker. Het bevat verschillende plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, rozenbottelolie, kakadu-pruim en bergamotolie. Daarnaast bevat het masker ook shea butter, vitamine C en zeewierextract. Dit betekent dat je kunt rekenen op herstel en voeding als je het Kevin Murphy Hydrate-Me regelmatig gebruikt

Nr. 4. OUAI Hair Treatment voor dik haar

Mensen met dik en volumineus haar vinden het vaak moeilijk om een goed haarmasker te vinden. Gelukkig heb ik een product gevonden dat geschikt is voor dit soort haar: het OUAI Moisturizing Mask voor dik haar. Dit is het eerste product van OUAI dat ik getest heb. Het masker is dik, bijna als boter, wat goed werkt op dik haar. Het bestaat uit shea butter, illipe butter, amandelolie, macademia-olie, olijfolie en gehydrolyseerde keratine, eigenlijk alles wat het haar nodig heeft om sterk, veerkrachtig en mooi te zijn. Maar, de OUAI Thick Hair Treatment is rijk aan verzadigde vetzuren, welke niet goed werken op sommige haartypen.

Nr. 5. Haarcrème Phyto Phytokeratine Extreme

Nog een haarmasker rijk aan oliën: Phytokeratine Extreme van Phyto. Verkrijgbaar in twee versies: een normaal haarmasker en een haarcrème, beide zitten in een fles met verstuiver (ik geef de voorkeur aan de vloeibare versie). Het bevat plantaardige keratine en 18 verschillende aminozuren, die verantwoordelijk zijn voor herstel van het haar. Bovendien bevat het Phyto Phytokeratine Extreme sapote butter en olie-extracten van de boom baobab. Zo voedt het masker, gaat het pluis tegen, wordt het glad en glanzend. Het temde mijn haren en verzwaart ze niet.

Nr. 6. Arganolie haarmasker Moroccanoil Restorative

Welke plantaardige olie is het meest populair in haarverzorging? Ja, natuurlijk de olie van de argan boom. Inderdaad repareert deze olie het best, het regenereert, voedt, hydrateert en biedt bescherming tegen UV-licht en hoge temperaturen. Daarom heeft het merk Moroccanoil ervoor gekozen om arganolie toe te voegen aan alle producten. In het Moroccanoil Restorative Mask vind je ook plantaardige eiwitten die het haar repareren en versterken. Verwacht niet dat de resultaten na een nacht zichtbaar zijn. De behandeling met Moroccanoil vraagt geduld en consequent gebruik.

Nr. 7. Herstellend haarmasker Macadamie Deep Repair

Een budgetvriendelijk product als laatste. Niet iedereen kan zich de producten veroorloven (of wil er niet zoveel geld aan uitgeven). Het Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque is beschikbaar in verschillende maten, en dus prijzen. Het is ontworpen voor droog en beschadigd haar dat herstel en kracht nodig heeft. Natuurlijk moet je dit masker regelmatig gebruiken als je mooier haar wil. Gebruik het Macadamia masker na elke wasbeurt en laat de ingrediënten (macadaemia-, argan- en thee-olie, algenextract en aloësap) in jouw voordeel werken. Je haar zal snel glanzend, elastisch en gezonder zijn. Geweldig product!