Ik had nooit gedacht dat ik zo geobsedeerd zou zijn.

Over het algemeen besteed ik de meeste aandacht aan mascara of omlijnende paletten, in plaats van oogschaduwen.

Ik had er geen problemen mee om alleen maar wat “saaie” basistinten te hebben, en als een vrouw die altijd haast heeft en altijd aan het werken en sporten is, deed ik mijn oogmake-up altijd snel en dacht ik er niet te veel over na.

Dit veranderde allemaal toen ik het Anastasia Beverly Hills oogschaduwpalet in handen kreeg. Ik heb het over Modern Renaissance. Nu herleeft mijn make-up zijn renaissance. Ik kan deze prachtige kleuren niet negeren, ik probeer constant nieuwe combinaties uit als ik mijn make-up aanbreng naar of na het werk.

Modern Renaissance is een zelfvoorzienend palet: er zijn geen extra natuurlijke tinten of andere basiskleuren nodig om de gehele oogmake-up aan te brengen met alleen het palet. De oogschaduwen hebben fantastische kleuren, met een hoge pigmentatie en een zijdeachtige textuur. De cosmetica is zacht en levert geen problemen op tijdens het mengen – zelfs niet bij iemand zonder ervaring met make-up.

De moeiteloosheid van het aanbrengen zorgt ervoor dat ik nooit meer wil stoppen met het gebruik ervan. Elke keer ben ik tevreden met het resultaat, en voel ik me net een schilder uit de Renaissance.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance oogschaduwen zijn goed georganiseerd. De bovenste rij bevat de koelere tinten, terwijl de onderste rij warmere kleuren bevat, met voornamelijk lichte, zonnige kleuren en schemerig roze, die goed samengaan met de kleuren van het hele palet. Ik geloof dat je een geweldige, harmonieuze oogmake-up kan krijgen door de warme en koude kleuren te mengen.

Naar mijn mening hebben de oogschaduwen eindeloze mogelijkheden. Iets anders wat de moeite waard is om te vermelden, is dat dit product lang meegaat en dat de licht beige kleuren ook kunnen worden gebruikt als een highlighter voor de wangen. Daarnaast bevat dit palet ook een kwast van hoge kwaliteit, wat zeldzaam is, want de meeste merken hechten meer waarde aan de kwaliteit van de oogschaduwen dan aan de applicator.

De verpakking is iets waar ik het niet over hoef te hebben, of wel? Het nam gewoon mijn adem weg. Klassiek en chic. Ik verkocht mijn ziel aan een paar gekleurde vierkantjes.

Maar voordat je je mening over me vormt, moet je Modern Renaissance eens zelf proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *