Wat doe jij om jouw wimpers te versterken? Probeer je ze op één of andere manier te verzorgen? Tot nu toe werd gedacht dat wimpers maar wimpers waren: je bent ermee geboren en je moet er blij mee zijn hoe ze eruit zien, of ze er nou goed uitzien of niet. Maar je kan (of moet) de wimpers verzorgen zodat ze er beter uitzien. Als je dit doet zullen de wimpers antwoord geven. Castorolie, werd vaak aangeraden door onze oma’s, paste mij niet 100%. Misschien ben ik te ongeduldig. Op een dag las ik een artikel over wimperserums. Ik weet zeker dat de meeste van jullie dit soort producten al kennen. Ik was meteen geïnteresseerd. Ik heb de best beoordeelde gekocht: Lashcode krijgt positieve beoordelingen en het moet een heel effectief serum zijn. Is dat ook zo?

Lashcode: prijs, beschrijving, waar te koop

Lashcode is één van de cosmetica die je kunt kopen zonder het huis te verlaten. Er zijn twee dingen die me positief opvielen over de bezorging: het was snel (volgens mij had ik het binnen 3 dagen thuis) en het serum was zorgvuldig verpakt in een kartonnen verpakking. De officiële website van Lashcode biedt vaak kortingen en speciale aanbiedingen aan. Dat maakt de producten nog aantrekkelijker. Lashcode heeft een grotere verpakking dan de meeste wimperserums, het is efficiënt en gaat lang mee. De verpakking is mooi, het is een stijlvol wimperserum. Het is een feestje om ernaar te kijken. Ik hou ervan als schoonheidsproducten er mooi uitzien en er aandacht wordt besteed aan het design. Ik vind dat belangrijk. In dit geval vind ik de verpakking van Lashcode dus een plus! 🙂

Als het aankomt op de ingrediënten kan ik zeggen dat dit wimperserum zorgvuldig samengesteld is: echt perfect 🙂 Ik heb geen vage ingrediënten kunnen vinden. In plaats daarvan vond ik een mengsel van stoffen waarbij elke stof een speciale rol vervult. Als ze gecombineerd worden is het een uniek mengsel dat ontwikkeld is om de wimpers te verbeteren en ze echt prachtig te maken.

Mijn wimpers voor de behandeling met Lashcode

Mijn wimpers waren niet vreselijk maar ook niet super mooi. Ik kon zeker niet opscheppen over het hebben van prachtige, volle wimpers. Bovendien hebben mijn wimpers de ongelukkige neiging om overmatig uit te vallen als ik stress ervaar, of het seizoen veranderd. Ik hoopte dat Lashcode me met deze problemen kon helpen:

  • korte wimpers
  • dunne wimpers
  • overmatige uitval van wimpers

Mijn wimpers na de behandeling met Lashcode

Ik ben een maand geleden begonnen. Jullie vragen je waarschijnlijk af hoe je Lashcode moet gebruiken. Het is kinderspel:

  • verwijder je make-up.
  • pak Lashcode.
  • gebruik de borstel en strijk ermee langs de bovenste en onderste wimperlijn.
  • ga slapen.

Ik heb gehoord dat je het ook op de wenkbrauwen kan gebruiken. Dit heb ik zelf nog niet getest. Ik vind mijn wenkbrauwen prima, wat fijn is! Lashcode aanbrengen kost letterlijk maar een paar seconden. Als je het spannend vindt om met borsteltjes zo dichtbij je ogen te werken kan je ook een droge borstel gebruiken en het eerst even oefenen.

Tijdens de eerste week zag ik weinig verschil. Ik bekeek mijn wimpers van dichtbij want ik wilde niks missen maar helaas was er niks om te zien. Ik was niet erg ontmoedigd omdat ik weet dat veel wimperserums minstens twee weken nodig hebben om zichtbare resultaten te geven. Daarom bleef ik Lashcode gebruiken en ik werd al snel positief verrast! In de tweede week merkte ik dat mijn wimpers sterker en donkerder werden! Ook zag ik dat mijn wimpers, dankzij Lashcode, niet meer zo uitgedroogd waren. In plaats daarvan werden ze veerkrachtig. Heel fijn! Natuurlijk werd ik hier enthousiast van. De derde week van de behandeling met Lashcode maakte me niet uitzinnig maar aan het begin van de vierde week zag ik verschil! Terwijl ik mascara op deed zag ik dat de mascara afgaf op mijn bovenste ooglid. Dit bewijst dat mijn wimpers gegroeid waren! Ik zag ook baby wimpers groeien tussen de andere wimpers. Ik moet zeggen dat mijn wimpers er veel voller uitzagen. Het is ongelooflijk hoe snel dit wimperserum werkt. Ik snap nu al deze enthousiaste reacties op Lashcode.

Lashcode: Mijn beoordeling

Lashcode is het beste serums dat ik kon kiezen. Het is erg effectief en goedkoop, vooral als je jezelf realiseert hoe bijzonder de effecten zijn. Bovendien stimuleert dit serum niet alleen de groei van de wimpers, maar het maakt de haartjes ook gezonder en donkerder: mooi, veerkrachtig en goed gehydrateerd. Nogmaals: Lashcode is heel populair dus dit verrast me niet. Ik ben blij dat ik er nog een positieve beoordeling aan toe kan voegen.

Okee, ik heb lange wimpers. Wat nu?

Als je het wimperserum gebruikt moet je niet stoppen als je de gewenste resultaten bereikt hebt. Blijft Lashcode 2-3 keer per week aanbrengen om deze effecten te behouden. Bovendien hebben wimpers aandacht nodig. Daarom:

  • Wees zacht voor ze, wrijf overdag niet in je ogen en verwijder make-up op een vriendelijke manier.
  • Check altijd de ingrediënten van kleurcosmetica en kies veilige schoonheidsproducten. Degene die geen betwiste ingrediënten bevatten.
  • Gebruik make-up removers van goede kwaliteit, met alleen natuurlijke stoffen.

Ik hoop dat mijn review je zal helpen om het goede wimperserum voor jezelf te vinden. Ken je andere serums die de moeite waard zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *