Ik ben dol op gekke haarkleuren, en de beste manier voor mij om stoom af te blazen, is door mijn haar een nieuwe, intensieve kleur te geven. Het blijkt dat ik niet de enige ben die deze rare gewoonte heeft ontwikkeld. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn maffe haarstijlen hip, wat ook duidelijk te zien is als je kijkt naar alle foto’s van jonge vrouwen op social media. Instagram bijvoorbeeld, staat vol met haarinspiratie!

Het onderwerp van vandaag: tangerine haar trend!

Tangerine haar – een sorbet-achtige haarkleur

Deze ondertitel zou al genoeg informatie moeten geven, maar ik ga deze techniek toch aan jullie uitleggen. In de laatste paar weken is tangerine haar een van de meest modieuze haarkleurtrends, waarbij de intensieve kleur de grootste rol speelt.

De meest populaire haarkleuren zijn:

  • roze,
  • oranje,
  • abrikoos,
  • citroen,
  • soms limoen.

Alle kleuren die worden gekozen voor deze haarrenovatie, zijn duidelijk kleuren die ook in een fruitsorbet zitten. Ze moeten levendig, zoet en erg fruitig zijn. De Tangerine haar vereist verzadigde tinten en de perfecte imitatie van kleuren uit bevroren toetjes.

Alleen voor de dapperen!

De Tangerine haar trend is een haarverfmethode waarbij verf van intense, fruitige kleuren worden aangebracht, wat je op verschillende manieren kan doen.

  1. Het aanbrengen van één kleur, die minder verzadigd is bij de haarpunten (ombre/sombre) of de regenboogversie waarbij meerdere contrasterende kleuren worden gecombineerd.
  2. Tangerine haar kan permanent zijn (verf), tijdelijk, bijvoorbeeld voor een vakantietripje (kleurspoeling), of tot de volgende wasbeurt (kleurspray).

Het meest belangrijk is dat je, ongeacht welke methode je kiest, dapper genoeg moet zijn om zo’n kapsel te dragen. Als je verlegen bent, dan voel je je waarschijnlijk oncomfortabel met zulk levendig haar. Voor mij is de tangerine haar trend een perfecte oplossing, modieus en interessant, omdat ik gek ben op het verven van mijn haar en het dragen van gekke, ongewone kleuren.

Lieve lezers, als je tangerine haar gaat nemen, moet je weten dat het beter is om iets meer te betalen en het bij een professional te laten doen die er verstand van heeft. Een willekeurige kapper kan je haar beschadigen, en alles wat je daarmee krijgt is een resultaat dat beleefd kan worden omschreven als ‘verre van bevredigend’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *