best gewaardeerde mascara Lashcode

Hé, mooie dames!

Hoe gaat het met je? Ik ben een beetje moe na de schoonheidsbeurzen van gisteren. Hoewel ik er nogal vermoeid uitziet, mijn wimpers al vier maanden lang onveranderlijk: zie er FANTASTISCH uit!

Ik ben het aan Lashcode-mascara verplicht. Ik had niet verwacht dat iets me zou verbazen in de wereld van mascara’s maar Lashcode heeft de codes definitief doorbroken naar mijn wimpers en heeft ervoor gezorgd als geen andere mascara.

Na vier maanden gebruik kan ik je er veel over vertellen. Er is een gedetailleerde beschrijving van Lashcode op de website, maar levert de cosmetica beloofde effecten op? Hier vindt u de informatie die u op de Lashcode-website vindt:

 • de mascara moet zorgen voor verlenging, dikte, precieze scheiding en volume, waardoor de wimperswaaier ontstaat.
 • Lashcode is de enige echte mascara die werkt als een versterkende en beschermende conditioner; veel voedingsstoffen dringen elke wimper binnen en komen onder de minuscule schubben, beschermen aan de buitenkant en versterken en verfraaien van binnenuit.
 • Lashcode-mascara bevat hoogwaardige wimpergroeiverhogende ingrediënten; wimpers krijgen niet alleen kracht, maar ook iets langer. Dientengevolge wordt oogmake-up elke dag mooier en perfecter.

Laten we de theorie verlaten. Levert Lashcode de belofte waar?

Om eerlijk te zijn was ik aanvankelijk een beetje sceptisch. Ik dacht dat een mascara niet zoveel voordelen kon brengen. Effecten hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben blij dat ik met niemand wedde dat de mascara niet zou werken; Ik zou zeker verloren hebben. Hieronder, schrijf ik over de Lashcode-effecten en mijn wimpers na de eerste toepassing (eerste indruk), na vier weken en na vier maanden.

Mascara voor lashcode en eerste vertoningen

Ik heb Lashcode besteld op de officiële website. Ik liet het snel en zorgvuldig verpakt cosmetisch afleveren. Ik werd betoverd door de mooie, elegante en monochromatische buis en spiraalvormige staaf. Een ideaal gevormde borstel bedekt met de fluweelachtige mascara. Een ander cool ding aan Lashcode is dat de mascara geen klontjes achterlaat op de toverstaf die veel voorkomt in veel mascara’s (direct na opening!). In dergelijke gevallen moest ik altijd de spiraal wassen. In het geval van Lashcode en dat was niet nodig.

Het omhullen van wimpers met de mascara bleek puur genot te zijn. Lashcode-staafje is erg handig; het laat geen vlekken, klonten of vlekken achter. De consistentie maakt volume en lengte mogelijk zonder de volgende lagen toe te passen. De mascara kleeft de wimpers niet aan elkaar. Het scheidt ze mooi. Ik begreep eindelijk de betekenis van mascara bij elke wimper. Ik had een indruk dat ik er ineens miljarden van kreeg. Ik ben ook dol op de poederachtige, fluweelzachte en intenszwarte formule en de precieze spiraal die zorgt voor een snelle en gemakkelijke make-up.

Lashcode Mascara en na vier weken

Nadat ik de mascara een maand lang had gebruikt, kon ik sterkere wimpers zien die niet meer uitvielen tijdens het verwijderen van make-up. Ik heb Lashcode getest in verschillende weersomstandigheden, het werkte altijd prima, ondanks dat het niet waterdicht was. Lashcode kan niet schilferen, klonteren of rennen. De consistentie veranderde niet veel na een maand leverde de mascara dezelfde make-up op maar er was een klein verschil: mijn wimpers werden sterk gevoed en ze zagen er veel beter uit na het coaten met de cosmetica.

Lashcode Mascara na vier maanden

Ik was verrast dat de mascara mijn wimpers enigszins verlengde. Omdat ze gezonder zijn, verbetert Lashcode hun uiterlijk nog meer. Ik ben nog steeds onder de indruk van de consistentie van de mascara, het is vers en ik kan het de komende weken gebruiken. Lashcode is nog steeds lang en toch begint de toverstok iets minder van het product op te halen.

Van de eerste tot de laatste applicatie is Lashcode mascara onberispelijk en heeft wimpers met een prachtige uitstraling van binnenuit (voedt en repareert) en aan de buitenkant (perfecte oogmake-up).

Ik moet eerlijk zijn. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest op een mascara. Dit product is een volkomen positieve verrassing en ik denk dat Lashcode in de nabije toekomst niet zal worden onttroond door andere mascara’s. Ik raad het iedereen aan, inclusief tieners die niet bedreven zijn in make-up en volwassen vrouwen die hun wimpers willen voorzien van sterk voedende en verfraaiende ingrediënten.

22 Reacties“Lashcode – Nieuwe mascara test van vier maanden”

 1. Lizzy

  de buis gaat vier maanden mee? ik bedoel, zal mascara in deze periode niet uitdrogen?

  Beantwoorden
  • Serena

   Ik had deze mascara ook voor 4 mnd en het was eigenlijk constant mijn wimpers op dezelfde manier coaten. Ik kan niet veel zeggen over het verbeteren van de wimperoorzaak omdat ik een wimperserum heb gebruikt, dus mijn wimpers zijn echt schattig en lang en sterk. Maar als het mascara zelf is, kan ik het je aanbevelen, want het is echt verbazingwekkend … het effect … fantastisch! <3

   Beantwoorden
 2. Luie_dag

  Ik kwam een ​​paar rewves tegen van deze mascara en alle bloggers schrijven over de duurzaamheid van dit product. Liever de hele dag op de wimpers? Zelfs als ik goede (lees dure) mascara aanbreng, moet ik de wimpers minstens één keer per dag bijwerken.

  Beantwoorden
  • Madelon

   duur betekent niet altijd goed, ik had een paar mislukkingen met dure en beroemde mascara’s, ik weet dat een hoge prijs meestal gepaard gaat met hoge kwaliteit, maar dat is niet altijd zo. Ik kocht deze vanwege ingrediënten en werkte als een serum. Geen spijt 🙂

   Beantwoorden
 3. Christa

  De beste die ik ooit heb gehad!

  Beantwoorden
 4. Vera

  waar haal je het vandaan?

  Beantwoorden
 5. Amanda

  Ik wend me tot alle meisjes die deze mascara hebben – is het echt zo goed? Ik vind het nogal duur voor me en ik wil niet riskeren

  Beantwoorden
  • Junistad

   Het is ook veel geld voor mij, maar het is het waard. Effect is awesomeeeee !!!! Om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, het is zeker: het is uitstekend en ik zou zelfs niet verwachten dat mijn wimpers zo mooi zijn en dat er zo veel van zijn 🙂

   Beantwoorden
 6. Monica

  Het geeft een ongelooflijke extensie en verdikking, maar zonder dat je de wimpers aan elkaar plakt – eindelijk heb ik ontdekt wat Open Eye-effect WERKELIJK betekent. Ik weet niet wat de conditioneringseffecten zijn, omdat ik hem al een paar dagen gebruik, maar ik sta versteld van het product 🙂

  Beantwoorden
 7. Sara

  Het penseel is geweldig omdat het sepataes wimpers zelfs als een paar lagen toegepast.

  Beantwoorden
 8. Sofje

  voorlopig heb ik mijn beste mascara gevonden 🙂 Ik beveel Lashcode aan voor elk meisje

  Beantwoorden
 9. Aggie

  Ik kan me de laatste cosmetica die zo’n indruk op me maakte niet herinneren en er is geen overdrijving. Ik denk dat het de beste mascara is die ik ooit heb gehad

  Beantwoorden
 10. Hanne

  Ik was niet zo verbaasd maar het is inderdaad goed. Het verlengt wimpers, maar ik ben niet helemaal tevreden met de verdikking. Ik hou van spider benen: D

  Beantwoorden
 11. Melanie

  OMG … voor mij is het beste in deze mascara maximale volumestimulans en op de een of andere manier ziet het effect er nog steeds natuurlijk uit

  Beantwoorden
 12. Elizee

  na precieze coating krijg je echt de fan van wimpers 🙂

  Beantwoorden
 13. Mabelle

  behalve deze, zijn er nog andere mascara’s die werken als wimperserums? Ik kan niets bedenken …

  Beantwoorden
  • Camilla

   Dit is geen product dat de wimper verlengt, maar een mascara met voedende stoffen, zodat het sterker en sterker wordt, maar het is tenslotte om de wimpers perfect te coaten en dit is wat het doet

   Beantwoorden
 14. Babet

  Moet het krijgen 🙂

  Beantwoorden
 15. Amber

  Ik sta altijd zeer sceptisch tegenover dergelijke nieuwkomers, maar moet zeggen dat je recensie me heeft aangemoedigd om het te testen. Andere bloggers zijn ook enthousiast over dit product, dus er moet iets aan zijn 🙂

  Beantwoorden
 16. Caroline

  Mascara uitsmeden! Zelfs als het niet alle voedende stoffen had, zou het toch de prijs waard zijn, omdat het effect ongelooflijk is;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *