Hoi daar!

In de post van vandaag besteed ik aandacht aan de Aloëgel die de cosmeticamarkt heeft overgenomen. Dit is nog steeds een van de meest hippe producten die wordt behandeld in blogs en vlogs.

Holika Holika is al een iconische gezichts- lichaams- en haargel. Het komt van het exotische eilang – Jeju – ook wel bekend als het liefdeseiland. (Grappig feit: de unieke gezichtsreinigingsspons Konjac komt ook van dit eiland)

Wat is het fenomeen Holika Holika Gel?

Is het zo uitmuntend als het wordt beschreven door schoonheidsbloggers en vloggers? Hoe gebruik je de Jeju-eilandgel voor de beste resultaten?

Ik zal niet zo origineel zijn. Laat ik herhalen wat alle vrouwen zeggen: Holika Holika is een schoonheidsgenie!

Ik kocht het, ik gebruikte het en ik werd er dol op. Het is niet alleen natuurlijk en bestaat voor 99% uit aloë-extract (uit de puurste en onaangeraakte regio’s van Zuid-Korea), maar het bevat ook plantenextracten van komkommer, bamboe, maisshots en watermeloenzaadjes.

Het ruikt heerlijk en absorbeert snel zonder een vettig residu achter te laten. Holika Holika is een perfecte zomercosmetica – het is niet dik, noch vettig. Het heeft een heerlijk komkommer en aloë aroma. Ik gebruik het vooral op mijn lichaam, handen en gezicht. De aloëgel is een uitmuntende make-upprimer; de foundation druipt niet van je gezicht, en blijft verbazingwekkend lang zitten. Verder verzacht aloë alle irritaties en roodheid op de huid , waardoor het werkt voor huid waarop bloedvaten en acné snel te zien is. Holika Holika komt in twee capaciteiten: de grotere (250 ml) en de kleinere (50 ml).

Ik heb het gevoel dat Holika Holika mijn haar een beetje kroezig maakt, dus ik gebruik het vooral voor huidverzorging. Natuurlijke oliën hebben mijn hart gestolen in de haarverzorging, en ik denk niet dat dat ooit zal veranderen. Aan de andere kant had ik Holika Holika de hele vakantie bij me, toen ik geen tijd had voor haaroliebehandeling. Ik wreef de gel in vochtige haarpunten, en ik maakte me geen zorgen om de conditie. Aloëgel van Jeju is een geweldig zomerproduct, omdat het werkt als verschillende cosmetica: haarconditioner, hand- en voetlotion, gezichtsgel, make-up primer, en een verfijnde serum voor onder de ogen. Een ideale lichaamsbalsem voor hete dagen. Maar ik raad het niet alleen aan voor op vakantie. Je zou het altijd moeten hebben om aan te brengen als gezichtsserum in de winter. Viva la Holika Holika! 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *