Je haar ziet er al jaren hetzelfde uit en je weet niet wat je er mee aan moet? Je denkt dat dit alleen kan worden veranderd door het haar te laten kleuren of te knippen? Je hebt het mis. Een andere scheiding is alles wat nodig is om voor een gloednieuw kapsel.

Wat is het beste deel van het haar voor jou?

Eigenlijk zijn er geen specifieke regels voor een scheiding. Kappers zeggen dat het moet passen bij de vorm van het gezicht. Als je een eigen look wilt dan kun je hun tips vergeten. Doe een scheiding waar je wilt: in het midden, links of rechts, of maak een zigzag.

Rond gezicht + middenhaarscheiding

Als je gezicht rond is, wordt gezegd dat een scheidingin het midden de beste look voor je is. Vergeet niet om een rechte lijn te maken. Als je het haar extra krult of zwaait, zal je gezicht er slanker uitzien, terwijl het haar er volumineuzer uitziet. Stop het haar niet achter de oren. Laat haar op de wangen vallen en blaas in de wind.

Ovaal gezicht + wat voor een soort scheiding dan ook

Het is een perfecte gezichtsvorm die bij alle soorten kapsels past. Maak een midden of zijwaartse haarscheiding: kies degene die je het beste gevoel geeft.

Hartvorming gezicht + diepe zijscheiding

Een zijscheiding maakt de gelaatstrekken slank, maakt het voorhoofd kleiner en camoufleert de puntige kin. Laat het haar op een natuurlijke manier langs het gezicht vallen. Dit type kapsel zorgt ervoor dat je er jonger en meisjesachtig uitziet.

Vierkant gezicht + zigzag haarscheiding

In plaats van ze te benadrukken, moet je de gelaatstrekken verzachten of de aandacht afleiden. Een zigzag scheiding is een geweldig idee als je gezicht een vierkante vorm heeft. Je kunt net zo goed gaan voor asymmetrie en een zijscheiding maken. Maak geen rechte lijn omdat je dan onnodig een andere lijn aan je gezicht toevoegt.

Langwerpig gezicht + middenscheiding

Als je gezicht langwerpig is, probeer dan een middelscheiding en zwaai of krul het haar. Tegelijkertijd moet je de haar-kaaklijn lang houden. Op deze manier ziet je haar er volumineuzer uit, terwijl het gezicht kleiner lijkt en het de illusie van rondheid geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *