Vandaag richten we ons op de shampoos en nieuwe producten die mijn schoonheidscollectie onlangs hebben verrijkt. Ik wil jullie graag vertellen over de zwarte mineralenshampoo van Fratti. Ben je benieuwd naar deze knaller?

Laten we beginnen met dit cruciale punt – wat is shungit?

Shungit – een type mineraal dat tot 99% zuiver koolstof bevat. Het heeft zuiverende en antibacteriële eigenschappen in de meeste schoonheidsproducten. Shungit geeft deze een intense zwarte kleur. Het bleek dat cosmetica met shungit erg effectief zijn en intensief werken. Toen ik voor het eerst haarproducten met shungit zag, stond ik versteld, maar was ik ook nieuwsgierig.

Laten we doorgaan met de recensie voor dit nieuwe product!

Black shungite shampoo – een van de Fratti-producten met dit ingrediënt. Ik denk dat je het ook in veel andere merken met natuurlijke cosmetica zal tegenkomen. Shungit wordt steeds populairder in de schoonheidswereld.

De shungit shampoo bevat (naast de pure shungit);

  • netelextract,
  • rozemarijnextract,
  • hypericumextract.

Dankzij de hoge concentratie shungit is de dikke mineralenshampoo een perfect product voor olieachtig, dunner wordend en geverfd haar. Het wordt aanbevolen voor iedereen die het haar en de hoofdhuid wil reinigen, maar ook de groei wil versnellen en de haarzakjes wil versterken. Regelmatig gebruik van de shampoo:

  • verfrist en reinigt het haar en de hoofdhuid,
  • voorkomt olieachtig haar,
  • stopt de verdunning omdat het de bloedcirculatie bevordert,
  • laat het haar de natuurlijk schoonheid en glans behouden.

Mijn mening:

De zwarte mineralenshampoo met shungit is een interessante keuze voor mensen die leiden aan extreem olieachtig haar en hoofdhuid. Mijn haar blijft echt langer fris; ik was het slechts twee keer per week. Het product werkt dus, zonder twijfel. Het salicylzuur en het rozemarijnextract zijn een geweldig duo.

De shampoo heeft een dikke consistentie, maar het is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt het uitdunnen met water, wat een van de beste methodes voor het wassen is. Het product is kosteffectief. Het is een van de shampoos die als een gek schuimen, en ik houd ervan. Het wast alles uit – zelfs paraffineolie en zwaardere oliën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *