aanbevolen gezichtsserum met retinol Nanoil

Een tijdje terug heb ik mijn huidritueel een upgrade gegeven met een retinol serum. Ik wil je graag vertellen hoe dit werkt voor mij, welke effecten ik gezien heb en of ik het aanraad of niet. Geïnteresseerd?

Retinol: de vitamine van de jeugd

Het duurde lang voordat ik mezelf overtuigd had om een schoonheidsproduct met vitamine A te gaan gebruiken. Ik heb veel gehoord over de positieve effecten van retinol op rimpels en, in het algemeen, voor huidproblemen bij veroudering, maar ik zag mijn huid eigenlijk nog niet als verouderd. Het was een vriendin die mij op andere gedachten bracht, eigenlijk waren het de effecten die ik bij haar zag door een behandeling met retinol. Het blijkt dat vitamine A ook afrekent met hyperpigmentatie, acné en veroudering. Ik hoef niet te wachten tot ik rimpels heb om retinol te gaan gebruiken. Als het in een lichtgewicht serum zit werkt deze stof ook tegen veroudering. Dit was het argument dat me overhaalde om retinol te proberen.

het beste gezichtsserum met retinol Nanoil

Nanoil Retinol Face Serum

Waarom heb ik het gezichtsserum met retinol van Nanoil gekozen? Om eerlijk te zijn was dit niet mijn eerste keus, maar ik ben de twee producten die ik daarvoor gebruikt heb eigenlijk al vergeten. Deze producten waren het geld echt niet waard.

Ik hou van het Nanoil serum omdat het:

  • een goede formule heeft: kort  en simpel, zonder onnodige opvullende stoffen.
  • geen vet serum is: het is lichtgewicht en vloeibaar.
  • binnen een paar seconden is ingetrokken en een verfrissend gevoel geeft.
  • de poriën niet verstopt.
  • ook veilig is voor de hyperreactieve huid.
  • geen rib uit je lijf is: het is een budgetvriendelijk serum.

Wat zit er in het gezichtsserum van Nanoil?

Ik wil me vooral richten op de korte en simpele formule omdat dit de moeite waard is. De meerderheid van gezichtsserums die ik gebruikt heb zaten vol met synthetische toevoegingen die niks doen, behalve het verstoppen van poriën.

Het Nanoil Retinol Face Serum is totaal anders! Het bestaat alleen uit essentiële ingrediënten, waardoor het de huid op een natuurlijke manier echt verbetert. De twee belangrijkste ingrediënten zijn:

  1. VITAMINE A: (retinol) verjongt, maakt de huid steviger, revitaliseert en verwijdert dode huidcellen.
  2. PUNARNAVA: (plantextract) gaat vrije radicalen tegen en voedt.

Natuurlijk zitten er ook conserveermiddelen in (milde) waardoor je het serum langer kunt bewaren. Je kunt de complete lijst ingrediënten vinden op www.nanoil.nl.

De effecten waar ik van houd!

Het is tijd voor het beste deel van de review: de effecten van het Nanoil Retinol Face Serum. Er is veel te schrijven omdat, in mijn geval, de resultaten ver boven verwachting waren. Ik ben compleet verrast en heel nieuwsgierig of jullie hetzelfde denken over dit serum. Laat het me weten in de reacties.

> Na het eerste gebruik: 

Mijn huid werd aangevuld met water, gladder, zachter en voelde fris.

> Na zeven dagen:

Ik raakte meer overtuigd dat het frisse, gevoede en gehydrateerde gevoel blijvend was en mijn huid werd soepeler en veerkrachtiger.

> Na 14 dagen:

Fijne lijntjes nagenoeg weg, pigmentvlekken waren lichter, mijn huid straalde meer, was gladder en soepeler.

> Na 30 dagen:

Ik wist toen dat deze behandeling perfect voor mij was, ik had mijn jeugdige uitstraling terug en deze effecten waren blijvend.

best beoordeelde gezichtsserum met retinol Nanoil

Raad ik het Nanoil Retinol Face Serum aan?

Ik denk dat je al kan raden dat ik een groot fan ben van het retinol serum van Nanoil. Ik raad dit serum aan iedereen aan die een jeugdig uiterlijk wil behouden en goed voor de huid wil zorgen. Voor mij is dit het beste serum tegen veroudering: perfect tegen rimpels, pigmentvlekken en een uitgezakte huid.

Als ik weer een gezichtsserum zou moeten kiezen, dan zou ik zeker weer voor het Nanoil Retinol Face Serum gaan. Ik weet zeker dat je geen beter anti-aging product gaat vinden in deze prijsklasse. Het heeft een geweldige formule, een goede hoeveelheid retinol, geweldige plantextracten, lichtgewicht textuur, fijne geur en ongelooflijke effecten.

A B S O L U T E  A A N R A D E R <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *