Hoi, meiden!

Ik test nu al een tijdje haaroliën. Sinds ik de kracht en voordelen van haaroliën heb ontdekt, koop ik iedere maand een nieuwe olie. En ik pak het gelijk goed aan 🙂 Ik begon met argan- en macadamiaolie. Nu ga ik naar de drogisterij en kies ik voor goed samengestelde oliemengsels. De meeste ervan kunnen helaas niet worden aangebracht op de hoofdhuid; ze zijn alleen geschikt om het haar te repareren. Maar, ik raakte gewend aan haarverzorging met oliën, en ik gebruik ze als een vervanging voor maskers, glansversterkers, hittebescherming en zalf voor beschadigde haarpunten. Ik bewaar de beste (zoals Nanoil) voor haaroliebehandeling die de haarzakjes geneest en de groei versnelt. Gedurende de dagelijkse verzorging kies ik voor andere oliën, die mijn kapsel beschermen en mooi maken, maar niet per se voeden.

Redken Diamond Oil is een van mijn favoriete oliën voor ‘iedere dag ’. Het komt in een mooie glazen fles, in de vorm van een diamant. Het ziet er niet alleen mooi uit op mijn make-uptafel, maar het werkt ook geweldig voor mijn haar. Redken Oil bestaat uit maar liefst vijf natuurlijke oliën: zonnebloemolie, olijfolie, kokosnootolie, camelliaolie. Al deze oliën bevatten een hoge concentratie vitaminen en mineralen die het haar voeden en beschermen. Daarnaast bevat Redken Diamond Oil stoffen die het stylen gemakkelijker maken, de föhntijd verminderen en de glans versterken. De geur is niet verpletterend, maar ik vind het wel fijn hoe kosteffectief het product is. ik gebruik Redken Diamond Oil iedere dag, en ik ben er dol op. Ik voel dat het mijn haar zacht maakt, zonder te verzwaren. Ik raad Redken Oil aan voor alle meiden die last hebben van onhandelbaar, kroezig en moeilijk in model te brengen haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *