Nanoil goed gezichtsserum met vitamine C

Een goed gezichtsserum is echt een musthave in mijn badkamer. Ik kies er altijd één nadat ik de INCI lijst geanalyseerd heb. Ik hield al van het Nanoil Vitamin C Face Serum toen ik de ingrediënten zag. Het bevat het beste type vitamine C, dat nog niet eerder zo gebruikt is! Werkt het goed op mijn huid? Wat zijn de effecten? Lees snel verder!

Nanoil Vitamin C Face Serum: ontwerp, inhoud, prijs

Ik kocht mijn vitamine C serum op www.nanoil.nl, samen met een aantal andere geweldige cosmetica (lees de reviews op mijn blog). Het serum was zorgvuldig verpakt en werd snel geleverd in een mooie kartonnen box. Ik voelde al dat ik een goed product in handen hand. De fles is mooi, de druppelaar met houten uiteinde fancy. Alle elementen voor een elegant product.

Nanoil is niet gierig, de donkere fles bevat 50 ml (de eigenschappen van het serum worden behouden dankzij de donkere fles). Laat me je vertellen dat de meeste gezichtsserums 30 ml of minder bevatten, dus dit is een goede deal! Nanoil Vitamin C verslaat veel topproducten als het aankomt op de effecten. Tegelijkertijd geloof ik dat bijna iedereen het zich kan veroorloven.

Ingrediënten in het Nanoil Vitamin C Face Serum

De formule verdient het om gedetailleerd beschreven te worden omdat het zowel de beste vitamine C bevat, als een extract van een Indische plant die al jaren vele voordelen biedt. Het Nanoil Vitamin C Face Serum voedt de huid diep dankzij:

  • VITAMIN C (ETHYL ASCORBINEZUUR): een derivaat van pure vitamine C, het beste type met de sterkste effecten op de huid. Ethyl ascorbinezuur is niet geoxideerd omdat het een stabiele vorm is in water en olie. Dit betekent dat het de huid perfect verbetert en niet afbreekt door talg en lipiden. Het doet wonderen: het egaliseert de huidskleur, verlicht pigmentvlekken en maakt gezichtslijntjes glad.
  • PUNARNAVA WORTELEXTRACT: een antioxidant die met gewaardeerde eigenschappen. Punarnava heeft een heel voordelig effect op de huid: het beschermt tegen beschadiging, voorkomt hyperpigmentatie en verbetert de huidskleur (net als vitamine C). Het bevat anti-verouderende flavonoïden en plantensterolen. De perfecte match met ascorbinezuur, niet?

Nanoil best beoordeelde gezichtsserum met vitamine C

Nanoil Vitamin C Face Serum: eerste gebruik & eerste indruk

De druppelaar geeft je de perfecte hoeveelheid voor eenmaal gebruik. De fles bevat een lichtgewicht product, niet gel- of olie-achtig (waar ik blij mee was omdat mijn huid niet van producten op oliebasis houdt).

Mijn huid absorbeert het in een flits. Het serum is glad en eenvoudig in gebruik, niet comedogeen, dus het verstopt mijn huid niet en laat geen vette waas of vet gevoel achter. Ook make-up blijft goed zitten, dus je kunt het perfect onder make-up gebruiken. Het heeft geen sterke geur. Dit is positief, omdat de meest sterke aroma’s ook reacties veroorzaken.

Toen ik het serum voor het eerst gebruikte, voelde mijn huid veel gladder. Het was heel cool. De huid werd elastischer en fijner om aan te raken. Het verbeterde de huid niet gelijk, maar het gezicht zag er wel direct uitgerust en stralend uit. Het Nanoil Serum is perfect om ’s ochtends te gebruiken, maar ik gebruik het ook wel voor bedtijd om wakker te worden met een mooi, perfect gehydrateerd, fris gezicht.

Nanoil Vitamin C Face Serum: effecten na een maand

Ik wist dat het serum de beste vorm vitamine C bevat, dus ik was niet verrast door de geweldige rseultaten. Ethyl Ascorbinezuur is een fenomeen. Zelf een lage concentratie (zoals in het Nanoil Serum) heeft intensieve effecten. Je hebt niet 15% vitamine C nodig, dit kan zelfs reacties en irritaties veroorzaken waar je niet op zit te wachten.

Nanoil aanbevolen gezichtsserum met vitamine C

Het Nanoil Vitamin C Face Serum geeft geweldige resultaten tijdens de eerste maand behandelen. Dit is heel snel omdat de meeste producten met vitamine C een tijdje nodig hebben om de gewenste resultaten te geven. Dankzij de stabiele vorm van ascorbinezuur werkt het zoals een goed serum moet werken: het maakt mijn gezicht gladder en mooier, laat het stralen en het ziet er uitgerust uit. Bovendien is er geen ander serum die mijn zonnevlekken kon verwijderen. Ik had ze al jaren en ze zijn nu veel minder zichtbaar. Ik hou ervan! Ik ben benieuwd naar de effecten over een paar weken. Ik geloof dat ze me versteld zullen doen staan!

Ik moet je nog een minder bekend feitje vertellen. Vitamine C geeft de UV-filters een boost waardoor schade door bijvoorbeeld de zon verminderd wordt. Dit maakt het een geweldig dagserum. Als je nog geen favoriet serum hebt, dan wordt Nanoil waarschijnlijk jouw favoriet. Het krijgt duizenden enthousiaste reviews van mensen van over de hele wereld. Probeer het eens, dit is het waard! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *