Hoi meiden!

Je wist dat deze dag ging komen, he?

Je wist dat wanneer er nieuwe hoogwaardige mascara’s zouden verschijnen, ik deze direct zou kopen en testen — speciaal voor jou.

De nieuwe mascara van Lancome met de gedurfde naam Monsieur Big heeft vrij flatterende review op het internet. Was het net zo goed in mijn test?

Oh… Monsieur… Je schept wel erg veel op, niet waar? 😉

Meiden, ik hoop dat Lancome mij vergeeft, maar… het is het niet waard. Dit merk heeft verschillende schoonheidsproducten in zijn aanbod (waaronder Hypnose mascara) en het wordt niet beter dan dit. Helaas is Monsieur meer een gewone mascara van de drogist dan een wereldklasse schoonheidsstandaard.

In plaats van Monsieur Big alleen maar lof toe te schrijven, zal ik omschrijven wat er mis mee is.

Waarom ben ik van mening dat Lancome Monsieur Big een slecht ontworpen mascara is?

1. Het stokje, ofwel het belangrijkste ding, is hier helemaal verkeerd. Simpel en zwaar, gemaakt van een synthetisch borsteltje. Au. 🙁 Wanneer je het uit het flesje haalt, ziet het eruit alsof iemand er een laag teer op heeft “gespetterd”. Het is bedekt met het product dat een vettige en plakkige formule heeft. Je kunt zien dat het stokje “er niet tegen kan”.

2. Omdat de borstel bezwaard lijkt te worden door de mascara, is het duidelijk dat wimpers — die veel delicater en dunner zijn — ook zullen lijden onder de mascara van Lancome. Monsieur Big is gewoon een “big mistake” — de eerste laag al behandelt de wimpers… niet echt als een heer. 🙂 Elke volgende laag klontert de wimpers meer en je bent alleen maar op weg om dit spinnenbeneneffect te creëren.

3. Sommigen van jullie besteden er geen aandacht aan, maar ik wel, vooral wanneer het gaat om de duurdere en meer prestigieuze producten — de verpakking van de mascara is smakeloos, kinderachtig en een misvatting. De roze en glanzende rechthoek zal je alleen maar afschrikken en het ziet er zo stom uit. Sorry Lancome: I betaal — ik heb eisen.

4. Ik laat me al lang niet meer voor de gek houden door slogans als: 12x dikkere wimpers… Nou ja, tenzij je de superdikke, samengeklonterde bulten kunt omschrijven. Dan ja, dan geef ik toe dat Lancome gelijk heeft. Echter, ik heb nooit verondersteld dat Lancome zo ver zou gaan in nummermanipulatie.

Kortom: NEE.

Monsieur Big is geen iconische of baanbrekende cosmetica. Het zal niet de perfectie van het jaar worden. Als je Lancome wilt proberen — kies dan het ware icoon, Hypnose.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *