Mijn geliefde make-upgekken,

Ik nodig jullie vriendelijk uit om mijn nieuwste cosmeticarecensie te lezen. Vandaag laat ik jullie het nieuwste product uit een dermatologisch laboratorium zien, Avène – mineraalvloeistof . Onlangs heeft dit merk het aanbod aan producten uitgebreid met mattende en gekleurde producten. Is dit product de moeite waard?

Aan het einde van mijn post heb ik een kort stukje informatie toegevoegd over het merk Avène, voor iedereen die interesse heeft in hun Franse cosmeticalaboratoria. Ik wilde hier niet een half artikel aan kwijt zijn, omdat ik snel tot een conclusie wilde komen. Veel leesplezier 🙂

Avène cosmetica – eigenschappen

Ik had nooit echt aandacht besteed aan het merk, totdat mijn eczeem verslechterde tot op het punt dat ik niet meer normaal kon functioneren en dat geen van de beschikbare cosmetica van een drogisterij krachtig genoeg waren om mij te helpen. Een rode en prikkende huid en andere ontstekingsaspecten leidden mij naar een apotheek, waar me werd aangeraden om het huidproduct van Avène  te gebruiken.

Avène is een merk met milde producten met een verzorgende en genezende werking, perfect voor de gevoelige huid. Zoals gezegd werken deze producten op een milde manier, en tegelijkertijd zijn ze effectief voor het genezen van ontstekingen. Ook staan ze bekend voor de hydraterende en voedende stoffen. Tot slot denk ik dat ze in staat zijn om de natuurlijke zuurgraad van de huid te herstellen.

Nieuwe producten van Avène: mineraalvloeistoffen

Onlangs heeft Avène voldaan aan de verwachtingen van hun klanten, door mineraalvloeistoffen op de markt te brengen. Ik heb hier lang op gewacht, want het verzorgen van je huid is goed, maar er is maar weinig nodig om een ontsteking weer te laten opkomen, vooral als we slechte make-upproducten gebruiken. Helaas heb ik dit ten minste twee keer moeten ontdekken.

Avène is een combinatie van producten van hoge kwaliteit, met hun veelzijdigheid. De mineraalvloeistoffen beïnvloeden onze huid op twee efficiënte manieren:

  1. Ze beschermen de huid tegen straling van de zon (bevatten zonnefactor 50+)
  2. Kleuren de huid en maken het mat, met een heldere tint zonder dat de huid gaat glimmen.

Wat is belangrijk? Het feit datAvène mineraalvloeistoffen voor 100% bestaan uit mineralencomplex, bronwater en tocoferol. Dankzij deze natuurlijke stoffen kan de cosmetica de huid beschermen tegen de zon en de schadelijke werking van vrije radicalen, maar ook irritaties verlichten, de huid verzachten en je mooi maken. In mijn optiek is dit een ideale kleurcosmetica, ontworpen voor mensen met een problematisch huidtype (zoals dat van mij).

Avène – over het merk

Dit is een Frans merk, dat cosmetica produceert op basis van bronwater, dat direct uit de Franse bodem komt. Dit gezondheidsresort in het zuiden van Frankrijk, waar het water vandaan komt, wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen die leiden aan psoriasis, eczeem en zelfs brandwonden. Huidcosmetica van Avène zijn populair over de hele wereld, en deze populariteit is te danken aan hun geweldige werking. De effectiviteit is bevestigd door meer dan 300 laboratoria en klinieken van over de hele wereld. Verder zijn Avène cosmetica de nummer 1 in Frankrijk en in Europa staan ze op de tweede plaats onder de beste apotheekproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *