De laatste tijd heb ik HELAAS moeten strijden met het probleem van hangende en donkere kringen die verschenen onder mijn ogen. Mijn onregelmatige werk, overladen met taken en slaapproblemen, vertalen zich in het naar voren brengen van de tinten. Ik denk dat ik eruitzie alsof ik een marathon heb gerend en het is moeilijk om de vermoeidheid met gewone make-up te camoufleren.

Vermoeidheid en niet genoeg slaap, beide zie je gemakkelijk in mijn gezicht, kunnen worden beperkt. Ik heb enkele effectieve methoden geleerd die het opzwellen verminderen en de huid een delicate verhelderingseffect geven. Deze methoden maakten het voor mij gemakkelijk om te stoppen met spelen met concealers om de donkere kringen onder mijn ogen te verbergen of om de hele dag een zonnebril te dragen.

MIJN METHODES VOOR HET BEHANDELEN VAN DONKERE KRINGEN ONDER OGEN

IJsklontjes

De beste manier om opzwellen tegen te gaan is kou. Ik denk dat de meesten van ons wel ijsklontjes in de vriezer hebben voor wanneer we een lekker koud drankje lusten. Daarom is de beste manier om de zichtbaarheid van wallen onder de ogen het masseren van dit gebied met deze ijsklontjes. Neem twee ijsklontjes, een voor elke kant, leg deze op je huid en maak er een cirkelbeweging mee. Een koele massage heeft me vele malen geholpen om deze vermoeidheid uit mijn gezicht te halen.

Alternatief: koude lepels

Als je geen ijsklontjes tot je beschikking hebt, doe dan twee theelepels in je vriezer. Wanneer aangebracht op de huid, zal het gekoelde metaal ontspanning bieden dat zo perfect is als een coldpack na het wakker worden.

Appelpartjes

Dit fruit bevat hydraterend, verzachtend en highlightend appelzuur. Een snel compres gemaakt van appelpartjes (je kunt ook een schaaf gebruiken) zal succesvol helpen in het verminderen van deze lelijke kringen onder de ogen. Het is het waard om de appel ongeveer 20 minuten op de ogen te laten zitten om te genieten van een verlichte en frisse look.

Frisse komkommer

Ik durf te wedden dat je deze methode kent, dankzij films en reclames. In mijn gedachten zie ik een vrouw die een gezichtsmasker draagt en ligt met komkommerplakjes op haar ogen. Waarom? Verse komkommer bestaat vooral uit water, dat aan de huid wordt doorgegeven om het te hydrateren. Daarbij bevat het antioxidanten die zwellingen tegengaan, irritaties verlichten en de delicate huid onder de ogen regenereren.

Alternatief: schijfjes ruwe aardappel

Theezakje

Gooi het zakje niet weg als je zwarte of groene thee hebt gezet. Ze kunnen worden gebruikt als compres om een vermoeide en doffe huid onder de ogen tegen te gaan. Zet gewoon een theezakje op je ogen en laat het 15-30 minuten zitten. Het is het waard om je te realiseren dat thee twee zeer belangrijke stoffen bevat voor de huid bevat: cafeïne and tannine. Deze twee ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de strakheid en het gelijk maken van de huidskleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *