Hey meiden,

Ik weet dat velen van jullie interesse hebben in haaroliebehandeling (haaroliën, zoals sommigen van jullie de procedure noemen), en jullie willen graag weten welke oliën jullie moeten kopen. zijn de oliën van een drogisterij geschikt om te gebruiken? Wat is het resultaat als we ze aanbrengen op het haar?

Veel van jullie zijn bang voor de vettige formule van oliën, waardoor je deze techniek erg voorzichtig aanpakt. Inderdaad, het toevoegen van een olie aan een masker of een balsem is handig, geeft je verfijnde zorg en bescherming aan het haar. Helaas zal het nooit een volledige haaroliebehandeling vervangen, die ook de hoofdhuid verzorgt.

Als het gaat om alledaagse haarzorg, wordt het aangeraden om een paar druppels olie aan een conditioner toe te voegen. In elk geval eens per week zou je echter ook de complete haaroliebehandeling moeten uitvoeren, dus in andere woorden, moet je een natuurlijke olie aanbrengen op je haar en hoofdhuid. Zo’n ‘oliemasker’ moet na een uur worden verwijderd, of ’s nachts blijven zitten om de volgende ochtend te worden uitgewassen.

Ik ben me ook bewust van het feit dat jullie graag oliën mengen met balsems, en daarom heb ik voor jullie een recensie van een redelijk ongewoon product, namelijk L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream. Dit product is onderdeel van een van de vele L’Oreal haarverzorgingslijnen. Als we een olie aan moeten brengen na de wasbeurt, is het misschien beter om dit te doen met een product in de vorm van een speciale verzorgingscrème? Wat deed het met mijn lokken? Zal haaroliecrème het winnen van een reguliere conditioner, gemengd met een natuurlijke olie?

Volgens de claims van de producent, zou The Magical Power of Essential Oil Hair Cream het haar moeten voeden, lichter maken en de lokken glad maken en laten glanzen.

L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream ruikt heerlijk en bevat zes natuurlijke oliën: kamille, zonnebloem, lijnzaad, lotusbloem, roos en Tahitiaanse Gardenia.

Al de bovengenoemde oliën bieden een perfecte behandeling voor je haar, die het uiterlijk verbetert en eventuele schade geneest. Zonnebloemolie voedt het haar, kamilleolie en lotusbloem maken het haar zacht en genezen het door irritaties te verlichten, lijnzaad en roosoliën hydrateren en conditioneren de lokken en Tahitiaanse Gardenia sluit de haarschubben, maakt het haar glad en voorziet het van een grote hoeveelheid mineralen. Alle oliën geven de lokken essentiële vetzuren en beschermen het haar tegen de zon, vrieskou, toxines en hoge temperaturen.

Wat deed L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream voor mijn haar?

Ik moet toegeven dat ik in het begin nogal sceptisch was tegenover dit product, want ik ben fan van traditionele haaroliebehandeling en ik denk dat er niets is wat de kracht van natuurlijke oliën, die direct op de hoofdhuid en het gehele haar aangebracht kunnen worden, kan vervangen. Maar Essential Oil Hair Cream van L’Oreal Paris heeft me positief verrast. Natuurlijk zal ik nooit een professioneel product als mijn geliefde Nanoil opgeven, maar als conditioner om direct na het wassen aan te brengen, weet ik zeker dat dit L’Oreal product vele haarbalsems verslaat. Een ander voordeel van Essential Oil Hair Cream is het feit dat de formule niet vettig is en niet overbelastend is voor het haar. Ik was bang dat mijn haar na het uitspoelen van de cosmetica erg zwaar en slap zou zijn, maar het was vol glans, zacht en glad. Ik weet niet zeker of dit product zal werken voor zwaar haar met lage porositeit, maar L’Oreal garandeert dat deze Essential Oil Hair Cream geschikt is voor ieder haartype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *