nanobrow wenkbrauwserum

Maak je klaar voor een artikel over wenkbrauwen, darlings. Ik weet dat het iets is waar je de laatste tijd erg in geïnteresseerd bent. Vooral als de prachtig gehighlighte en dikke wenkbrauwen de heetste trend in make-up zijn.

Hoe zorg je voor je wenkbrauwen?
Weet je wat ze nodig hebben?
Gebruik je wenkbrauwserums om je wenkbrauwen dikker te maken?

In mijn geval…. waren er ups en downs. Voordat ik geïnteresseerd raakte in goede wenkbrauwverzorging en Nanobrow begon te gebruiken, deed ik alleen nog maar wenkbrauw make-up. Meestal gebruikte ik een wenkbrauwpotlood of een schaduw in een soortgelijke kleur als mijn haar. Met een schuin penseel tekende ik lijnen die de ontbrekende haren imiteerden om de wenkbrauw dikker te maken. Soms had ik zelfs een gel gevonden om het haar te fixeren. En natuurlijk heb ik met een pincet onnodige haren eruit geplukt.

Het was tot voor kort nog niet zo dat ik er breder over begon na te denken. Ik realiseerde me dat make-up het gezicht moet verfraaien, niet als een masker om de onvolkomenheden te bedekken. Ik wist dat ik mijn wenkbrauwen van binnenuit moest verzorgen, ze moest hydrateren en voeden zodat ze zich herstellen, dat ze langer en sterker zouden worden. Als de haren gezond zijn dan zullen immers ze ook mooi zijn.

HOE VERZORG IK MIJN WENKBRAUWEN?

Ik wil vooral op delicaatheid. Deze kleine haren kunnen ook uitvallen, broos of verzwakt zijn. Meestal zijn we het zelf die ze het meest pijn doen door agressieve make-up verwijdering of sterke reinigingsmiddelen, bijvoorbeeld met alcohol. Het is ook goed om aandacht te besteden aan de lijst van ingrediënten van de cosmetica die we gebruiken voor make-up – hoe natuurlijker, hoe beter. Vergeet niet dat wenkbrauwen (zoals wimpers en haar) de ingrediënten in cosmetica absorberen. Het is goed om er zeker van te zijn dat wat ze absorberen ook goed voor ze is.

WAT IS GOED VOOR JE WENKBRAUWEN?

Ik wil me graag concentreren op cosmetica voor de wenkbrauwverzorging in plaats van make-up, ook al is het kiezen van de juiste wenkbrauwschaduw ook belangrijk. Want deze kunnen namelijk ook voedingsstoffen bevatten.

Ongeacht de kwaliteit van je make-up cosmetica en die voor het verwijderen ervan, moet je ook wenkbrauwserum gebruiken. Waarom?

Wenkbrauwen hebben voedingsstoffen nodig om te groeien, te glanzen en de juiste dikte te hebben. Het is onmogelijk om dit allemaal in voedsel binnen te krijgen, vandaar de noodzaak om ze van buitenaf te leveren. Ik realiseerde me dat het verzorgen van wenkbrauwen echt mooie resultaten kan opleveren.

Mijn favoriete wenkbrauwconditioner is Nanobrow. Ik ben er 4 weken geleden mee begonnen en ik weet al dat het beter werkt dan de andere conditioners waartoe ik de mogelijkheid (want niet het plezier…) had om te testen.

NANOBROW WENKBRAUW SERUM

Het is een cosmetisch product dat je gewoon op je kaptafel wilt hebben. De elegante, matte, zwarte buis ziet er echt goed uit maar eerlijk gezegd ben ik veel meer onder de indruk van de effecten van Nanobrow.

Hoe werkt het?

Het is mijn derde week met Nanobrow geweest. In het begin had ik dunne, smalle en lichte wenkbrauwen. Vandaag zijn het totaal verschillende wenkbrauwen! Al na een paar dagen werden mijn haren elastischer, donkerder en glanzender. Regelmatig toegepast zorgt Nanobrow voor:

 • het donkerder worden,
 • versnelt de groei,
 • voedt, hydrateert en herstelt,
 • de haren worden zichtbaar dikker,
 • voorkomt dat je haar uitvalt.

Wat zit er in Nanobrow?

Dit alles is mogelijk dankzij de juiste combinatie van ingrediënten. In het geval van Nanobrow is het samengesteld uit natuurlijke plantenextracten met de juiste voedingsstoffen die de groei stimuleren, hydrateren en regenereren.

Een groot voordeel van Nanobrow is dat het vrij is van parabenen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en dierlijke ingrediënten (cruelty free).

Hoe te gebruiken?

Nanobrow moet elke dag worden gebruikt. Dat is niet zo’n probleem want ik breng het direct na het verwijderen van mijn make-up aan. Ik ben al gewend geraakt aan dit deel van mijn avondverzorgingsroutine.

Het opdoen zelf is heel makkelijk vanwege de zeer comfortabele, zachte en schuine applicator. Maar ik zal er niet verder op ingaan – als je dit wenkbrauwserum koopt, zul je zelf zien hoe het penseel de toepassing vergemakkelijkt.

Waar is Nanobrow te koop?

Voor meer informatie en de prijs, adviseer ik je om de officiële website(nanobrow.nl) te raadplegen. Hier bestel je de originele Nanobrow.

21 Reacties“Hoe zorg je voor je wenkbrauwen? Nanobrow review”

 1. Nicky

  Ik gebruik ricinusolie voor mijn wenkbrauwen. Werkt, denk ik, maar elke dag opdoen is niet gemakkelijk… ben van plan om wat lichte conditioner te testen. 🙂

  Beantwoorden
 2. Natalie

  Cool serum! Weet niet of je het weet, maar het is veganistisch! <3

  Beantwoorden
 3. Serena

  Hoe lang gaat een fles mee? Is het de moeite waard?

  Beantwoorden
 4. Susanne

  Ik heb geen idee hoe wanhopig ik moest zijn om zoveel te betalen voor conditioner…

  Beantwoorden
  • Kim

   het betekent dat je klaarblijkelijk niet zo’n prolbeem hebt met je wenkbrauwen als sommige meisjes. De mijne waren asymmetrisch, dun en Nanobrow bleek een redder in nood en ik zou er elke prijs voor betalen.

   Beantwoorden
 5. Debbie

  Werkt perfect! D: D

  Beantwoorden
 6. Fiona99

  Weet je dat ik Nanobrow ongeveer op hetzelfde moment als jij ben gaan gebruiken? 😛 Ik heb geen donkere wenbrauwen gekregen maar ze zijn van nature al donker. Maar ze zijn nu wel veel dikker! 😉

  Beantwoorden
 7. Sarah

  ik was een beetje sceptisch over deze ingrediënten maar ging naar de website van de producent en er zit echt niets schadelijks in 😮

  Beantwoorden
 8. Z.

  Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik koop er gewoon een. Klinkt echt geweldig 🙂 Zal een recensie schrijven

  Beantwoorden
 9. Bella

  Wow, je hebt een review gemaakt van mijn favoriete serum voor de wenkbrauwen 🙂 Ik gebruik het nu zes maanden. Laatst heb ik mijn tweede flesje gekregen en ik gebruik het af en toe als onderhoud 🙂

  Beantwoorden
 10. Venus

  Na de tweede week met nanobrow kon ik de resultaten zien, het is verrassend serum, werkt echt heel goed, perfecte effecten, prijs, efficiëntie, het was een leuke verrassing.

  Beantwoorden
 11. Ina_30

  Leuk om zo’n professionele review te lezen. Geweldig!

  Beantwoorden
 12. Lotte

  bijzonder serum, gaf mijn wenkbrauwen een tweede leven, ik had zwakke wenkbrauwen en nu kregen ze mooie kleur en conditie.

  Beantwoorden
 13. Caroline

  Hoeveel kost Nanobrow?

  Beantwoorden
 14. dame aan de leiding

  Ik lees overal dat het de beste conditioner is, ik ben onder de indruk van die ingrediënten, wow! <3

  Beantwoorden
 15. Coco

  Het beste is dat het zo effectief en efficiënt is en dat het gebruik ervan geen hoofdbrekens kost! Beveel het van harte aan

  Beantwoorden
 16. Veronique J

  Een beetje te duur voor mij, maar als het echt zo’n effect heeft…

  Beantwoorden
  • Innes

   Er zijn conditioners die twee keer zo duur zijn en niet eens beter dan deze.

   Beantwoorden
  • Lucy

   Mijn vriendin spendeerde een fortuin voor een of ander serum… ik denk revitabrow en ze dat het niet geweldig werkte…

   Beantwoorden
   • abc

    mijn vriendin heeft nog een ander serum en ze was er niet van onder de indruk en het was ook snel op…

    Beantwoorden
 17. elena

  Bedankt voor de recensie, geweldig, solide en overtuigend.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *