Hoi, meiden!

Haaroliën is een ding in de wereld van de haarverzorging. Iedere vrouw weet hoe je dit moet doen, en welke producten je moet gebruiken. Helaas weet niet iedereen dat een verandering van de oliemethode je een kans kan geven om je haar te hydrateren Wat bedoel ik hiermee?

Waarom is natte haaroliebehandeling zo goed voor je kapsel?

Het is een excellent idee voor zowel het hydrateren van je haar als van je hoofdhuid. Je kunt een cosmetische olie of siliconenserum aanbrengen. Deze haarzorgmethode kan maskers of conditioners succesvol vervangen. Het oliën van nat haar is extreem gemakkelijk en snel. Je moet alleen zorgen dat je geen olieachtige hoofdhuid of roos krijgt. Wat zijn de andere voordelen van haaroliën? Een boost in glans, gladheid, zachtheid en minder gespleten punten. Nadelen? Helaas, er is er één… Het haar kan een beetje volume verliezen.

Voor wie is de haaroliebehandeling op nat haar?

Iedereen kan zijn haar oliën, ongeacht het type haar en hoofdhuid, de voorgaande haarzorgroutine, de leeftijd of het geslacht. Mensen met droog, krullend, kroezend, ontembaar en statisch haar zullen het meest hebben aan de behandeling. Nadat je een olie gebruikt, zal je haar door een make-over gaan.

Nat haaroliën – stap voor stap

Je brengt een olie aan, direct na het wassen van je haar en het uitknijpen van overtollig water. Wrijf een beetje olie tussen je handpalmen; twee druppels moet genoeg zijn voor haar van gemiddelde lengte. Spreid de olie gelijkmatig over de lengten en punten. Breng niet meer aan, om vettigheid te vermijden (een onplezierige verrassing na het föhnen). Het oliën van nat haar geeft spectaculaire effecten, of niet? Waarom? Nat haar absorbeert oliën en serums beter en sneller, zo simpel is het 🙂

Gebruik jij ook graag haaroliebehandeling op nat haar? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *