Beschermen jullie je haar tegen de hitte, jongens? Ik heb het natuurlijk niet alleen over snikhete zomerdagen, maar ook over föhns of een te hete steiltang. Deze gadgets verwijderen water uit het haar. Hoe kan het tegen schade worden beschermd? Ik gebruik al maanden hittebeschermende sprays. Ik ben klaar om topkeuzes aan te bevelen na uitgebreide tests. Ik doe een onbevooroordeelde review: welke hittebeschermende spray is de beste koop? Onderzoek het!

Wat is het doel van een hittebeschermende spray?

  • BOUWT EEN BESCHERMENDE LAAG OP HET HAAR, BESCHERMT TEGEN HITTE EN VERLIES VAN WATER
  • BESCHERMT TEGEN GIFTIGE STOFFEN, SMOG EN SCHADE DOOR VRIJE RADICALEN.
  • VOORKOMT PLUIZEN DOOR VOCHTIGHEID
  • STOPT STATISCHE UITLOPERS
  • MAAKT HET HAAR MAKKELIJKER TE STYLEN, EN VOEDT
  • GEEFT GLANS EN ZACHTHEID
  • VEEL VAN HEN HELPEN BIJ HET STIJLSTRIJKEN

RANGSCHIKKEN! Beste Thermische Beschermingssprays voor Haar – Reviews

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY, 200 ml

nanoil HITTE BESTENDIGE SPRAY

HEAT PROTECTANT SPRAY VOOR: elk haar, van laag tot hoog porositeit, dik, fijn, droog, beschadigd

Mijn favoriet <3 Uit de reviews blijkt duidelijk dat het niet alleen mijn favoriet is. Het is een top hittebeschermer. Ik ben gewoon dol op het gebruik van Nanoil haarproducten. Deze spray zorgt ervoor dat mijn haar er geweldig uitziet, ruikt heerlijk, sleept de lokken niet mee en houdt mijn haar de hele dag onberispelijk. Bovendien is het ideaal om de lokken te beschermen tegen de zon, verontreinigende stoffen, koud weer en droge lucht. De toegevoegde zijdeproteïnen voeden het haar grondig, waardoor het mooi, veerkrachtig en stralend wordt. Ik kan mezelf niet tegenhouden om het te strelen omdat het zo zacht is! Dankzij Nanoil Heat Protectant Spray heb ik geen last meer van statisch en pluizig haar. Tot slot moet ik zeggen dat het niet duur is.

Meer informatie: nanoil.nl

Kemon En Heat Spray 13, 200 ml

BESCHERMENDE HITTE SPRAY VOOR: dun en breekbaar haar

Kemon staat onder haarverzorgingsliefhebbers bekend om de verkoop van hoogwaardige producten. Deze spray bewijst dat die goede reputatie welverdiend is. Kemon And Heat Spray 13 is een uitstekende hittebeschermer; hij bevat weinig voedingsstoffen, maar dat is met opzet gedaan om te voorkomen dat dun, breekbaar haar wordt verzwaard. Ferulinezuur en flavonoïden in druivenpitten voeden futloos haar en beschermen het tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren en haardrogers. Deze spray helpt ook om kroes te temmen en het haar op zijn plaats te houden – niet de hele dag door, maar zelfs een paar uur kan al een groot verschil maken als uw lokken dun zijn.

PHILIP B THERMAL PROTECTION SPRAY, 60 ml

HEAT PROTECTANT SPRAY VOOR: dik, zwaar, weinig poreus haar

Ook al is dik haar met een lage porositeit beter bestand tegen thermische beschadiging dan fijn, breekbaar haar, toch blijft er een risico – al het haar kan uiteindelijk beschadigd worden. Ook al is je haar dik en gezond, ik geloof dat het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen en het daarom uit de zon, de vorst en de hitte te houden. Philip B Thermal Protection Spray is ideaal voor dit doel, maar ook voor het stylen van stugge en zware lokken. De samenstelling bevat heilzame aminozuren, botanische extracten, vitamine E en ricinusolie, waardoor het geschikt is voor dik, vet haar. Castorolie beschermt ook en voorkomt dat de haarkleur vervaagt. Het is echt een goede thermische spray, maar voor mij is het overpriced en komt in een kleine fles.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE PRIMER, 250 ml

HITTE BESCHERMENDE SPRAY VOOR: elk haar, het beste voor droog en krullend haar

Deze is niet voor iedereen geschikt, want hij is op olie gebaseerd, wat betekent dat hij kwetsbaar haar dat gevoelig is voor de opbouw van olie zeker zal verzwaren. Het mengsel bevat zes oliën die droog haar beschermen tegen de schadelijke effecten van externe agressoren, droogheid en vochtverlies. Het oliemengsel is dik, maar het werkt goed om droog en stug haar te verzachten. Als je lokken de neiging hebben om water te verliezen en af te breken, en je gebruikt regelmatig een haardroger of andere verwarmde apparatuur, dan komt Bumble & Bumble Primer goed van pas. Ik kon het alleen op de uiteinden van mijn haar gebruiken, want als ik het overal gebruikte, zag het er vet uit. Als je nieuwsgierig bent naar de oliën die in deze spray verwerkt zijn, hier is het: zoete amandelolie, druivenpitolie, kokosolie, macadamia-olie, arganolie, saffloerolie en monoï-olie. 

DAVINES ESSENTIAL HAIRCARE MELU HAIR SHIELD, 250 ml

BESCHERMENDE HITTE SPRAY VOOR: alle haartypes

Voordat ik de spray van Nanoil kocht (die meer voordelen heeft voor mijn haar en minder duur is! ), was de Davines spray mijn favoriete hittebeschermer. Maar ik vond het echt geweldig: Het extract van Villalba-linzen was genoeg om mijn haar te beschermen tegen omgevingsfactoren, het stylen te vergemakkelijken en beschadiging te voorkomen. Linzenzaden bevatten veel sericine en glutaminezuur, aminozuren die helpen bij de vorming van de NMF – natural moisturizing factor.

Ga jij een van de hittebeschermers uit mijn roundup gebruiken om je haar te beschermen tegen beschadiging? Ik hoop van wel! Deel alsjeblieft je resultaten! <3