Er is geen twijfel mogelijk dat het meest belangrijk voor het bereiken van een perfect uiterlijk, naast het haar, de huid is. We willen dat ons gezicht er uitgerust, fris, glad en stralend uitziet, maar niet glanzend of droog. We willen dat onze huid perfect gelijkmatig is en dat alle onzuiverheden en rimpels worden bedekt… welke rimpels?

De meeste foundations werken voor slechts een korte periode, ongeveer 2-4 uur na het aanbrengen. De droom van een natuurlijke en mooie uit krijgt bijna nooit de kans om waargemaakt te worden. Tenzij je deze kleine wonderwerker – Dior Dream Skin Perfekt Skin Cushion een kans geeft. Wat maakt dit een wonderbaarlijk middel voor een perfecte huid? Het meest belangrijk is dat het niet alleen alle onzuiverheden bedekt, maar ook de huid conditioneert. De “geweldige kracht” is gebaseerd op twee natuurlijke bestanddelen: Longoza en Opilia. Longoza is een bloem die op Madagascar bloeit en gewaardeerd wordt voor zijn versterkende schoonheidseigenschappen voor de huid. Opilia daarentegen, is een plant die wordt gevonden in de tropische regio’s van de wereld, die gele pruimachtige fruitsoorten met verjongende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen groeit. Dankzij de kracht van de bovengenoemde planten, verbetert de cushion foundation het uiterlijk van de huid, elimineert het vrije radicalen en bedekt het alle plekjes en verkleuringen. Ik was verkocht door de hoge zonnefactor van Dream Skin (factor 50).

Dior Perfect Skin Cushion heeft de vorm van een kussentje, geplaatst in een rond potje, met een extra inzetstuk… Het aanbrengen is gewoon geweldig: het heeft een vloeibare consistentie met een buitengewoon lichte formule; een echter droom, omdat dit heel goed op je huid verspreidt. Je kunt het aanbrengen met je vingers of met een platte foundationkwast. Dream Skin mengt goed met de huid, waardoor je huid comfortabel aanvoelt. Dit voel je ook bij aanraking: mijn gezicht werd al direct na het aanbrengen superzacht. Het is heel moeilijk om het maskereffect te creëren. De foundation zorgt voor een perfect, natuurlijk resultaat, terwijl je ook de huid bedekt. Het is verkrijgbaar in slechts vier tinten, omdat het zo goed mengt met de huid dat de tinten passen bij elke huidskleur. Het kiezen van de goede kleur van het product is gemakkelijk, je hoeft niet meer te kiezen uit “zestig” verschillende soorten, waarbij de ene precies hetzelfde is als de volgende en de voorgaande. Dan loop je de drogisterij uit in het daglicht, en blijkt het altijd maar weer dat we tóch een oranje gezicht hebben. Dream Skin maakt je huid echt zo mooi als een droog. Ik ben van plan om andere producten uit deze collectie te proberen, en zodra ik ze in mijn handen krijg, zal ik een recensie voor jullie schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *