Hallo mijn lievelingen 🙂

Vandaag is de dag dat ik een review ga plaatsen over een hoogstaande mascara, namelijk Le Volume van Chanel. Ik weet niet wat jullie mening is, maar ik ben een groot fan van prestigieuze en gelabelde mascaras. Ik weet het, dit kan wat snobbig klinken, maar hierdoor kan ik julie een feitelijke en objectieve mening geven omtrent de mascara zodat je geen cosmetische kat in de zak koopt. Geldt dit niet voor mij? 🙂

Ik zal nooit iemand geloven die zegt dat er geen verschil is tussen de mascara van Dior en reguliere mascara. Ongetwijfeld is niet elke mascara-‘ster’ zijn prijs waard, maar onder hen bevinden zich echte parels die jouw wimpers het uiterlijk van een filmster kunnen geven. Dit soort mascara is Le Volume, zonder twijfel. Ik ben verliefd op deze kleurencosmetica en naast de nieuwe mascara die ik bij me heb in mijn make-uptas, verlaat Chanel Le Volume mijn topvijflijst van beste mascara niet.

En dit is niet alleen vanwege de algehele esthetica van de mascara, welke in feite geweldig is, vol elegantie en klasse (totaal minimalisme en harmonie) maar ook omdat Le Volume van Chanel de taken van een perfect mascara vervult:

  • het is superzwart, intensief gepigmenteerd;
  • bevat een siliconen borstel die gemakkelijk schoon te houden is;
  • is duurzaam, vlekt niet en laat geen vlekken op de huid onder de ogen achter;
  • zorgt ervoor dat de wimpers niet klonteren (uiteraard op voorwaarde dat we het borsteltje schoonmaken);
  • het stokje is geweldig want het scheidt de wimpers, maakt ze dikker en ietwat verlengd. De borstelhaartjes zijn niet recht, maar juist een beetje gerangschikt met een hoek, daarom grijpt de applicator elke wimper met gemakt.

Over het algemeen is Le Volume een geweldige mascara, het levert een langdurig effect. De consistentie is ook het voordeel van de mascara, alhoewel het na 4 maanden nogal dik wordt en dan kun je denk ik niet meer dan één laag aanbrengen. Om precies te zijn breng ik altijd slechts één laag aan en, naar mijn mening, is dat voldoende om een wimperextensie en volume op te bouwen zonder moeilijkheden. Ook moet ik toevoegen dat Le Volume mij nooit heeft teleurgesteld – het doorstaat alle weersomstandigheden en ‘leeft in vrede’ met mijn lenzen. Mijn wimpers zijn precies gescheiden en mooi verlengd. En deze borstel van Le Volume, is gewoon prachtig 😉 De gehele mascara is gewoon een meesterwerk welk ik aanraad aan alle cosmeticasnobs 🙂 xoxo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *