Heb je een go-to gezichtsserum?

ik wel! <3 Ik gebruik sinds een paar maanden een Nanoil-product voor de couperose huid, maar ik weet maar al te goed hoe moeilijk het was om deze perfecte match te vinden. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn er niet veel cosmetica producten die speciaal ontwikkeld zijn om roodheid in het gezicht en spataders bij een slechte huid tegen te gaan.

Is jouw huid ook een probleem?

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een goed gezichtsserum voor couperose huid omdat je dit leest. Je hebt er ongetwijfeld al een paar geprobeerd, maar geen enkele heeft aan je verwachtingen voldaan, dus je blijft gewoon zoeken.

Ik begrijp dat het moeilijk is om een product te vinden dat je huid niet irriteert of je huid niet vet maakt, omdat veel producten niet zijn gemaakt om aan de behoeften van de couperose huid te voldoen. Erger nog, veel van deze producten bevatten mogelijk irriterende ingrediënten zoals alcohol of essentiële oliën, terwijl ook elementen zoals paardenkastanje-extract of arnica montana-extract ontbreken, die zowel bescherming en versterking bieden en tegelijkertijd huidverslapping en roodheid aanpakken.

Het beste serum voor de couperose huid is:

Aangezien ik nu in de fase zit waarin ik op zoek ben naar een bepaald product, wil ik u niet achterlaten zonder aanbevelingen en suggesties te geven. Daarom zal ik de beste serums voor de rode huid en gebroken haarvaatjes doornemen.

Waar moet je op letten als je huid couperose vertoont en snel geïrriteerd raakt?

Serum voor couperose huid van het gezicht Anti-Redness Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum is mijn favoriete verzorgingsproduct, zoals ik al zei. Het spreekt me aan vanwege de ultra-lichte formulering. Dit product is op waterbasis in plaats van op oliebasis, dus het laat geen vettig laagje achter op de huid. Ook verstopt het de poriën niet. Ik vind het fijn dat het binnen een paar seconden in de huid trekt. Eigenlijk hoef je me niet op mijn woord te geloven; je kunt ook gewoon zelf kijken.

Nanoil serum voor de couperose huid bevat vier biologisch afgeleide stoffen die de huid ten goede komen: paardenkastanje, linde, cipres en Boerhavia diffusa. Deze combinatie kalmeert de huid en geeft een heerlijk gevoel van ontspanning. Naarmate de zichtbaarheid van bloedvaatjes en verkleuringen afneemt, vervaagt ook de roodheid. Wat heeft dit Nanoil-serum nog meer te bieden? Zelfs als uw huid niet couperose is, kunt u het gebruiken. Simpel gezegd is dit een verkoelend gezichtsserum dat hydrateert, voedt, beschermt en de zelfherstellende processen van de huid stimuleert.

Leer meer: www.nanoil.nl

Dior Capture Youth, een verzachtend gezichtsserum

Als u graag een beetje (echt heel veel) luxe aan je cosmetica-routine toevoegt, is het couperose-huidserum van Dior misschien interessant voor je. Ik gebruik dit product niet regelmatig, en ik beoordeel het nu alleen omdat ik het van een vriendin heb gekregen. Ze heeft maar een derde van het serum gebruikt en de rest heb ik zelf getest. Serieus, de prijs is een beetje beangstigend, maar ik weet dat voor sommigen van jullie een hoge prijs geen punt is. Dior Capture Youth Redness Soother is een huidverzorgingsproduct dat irritaties kalmeert en tegelijkertijd de huid voedt en revitaliseert.

De groene kleur helpt ook de roodheid van de huid te verminderen. De samenstelling bevat iris-extract, katoenpeptiden en hyaluronzuur. Over het geheel genomen heeft het serum van Dior een crème-achtige textuur, wat aan de ene kant een voordeel is (gemakkelijk aan te brengen), maar aan de andere kant een nadeel (het kan te zwaar zijn voor de gevoelige huid).

Spider veins serum voor het gezicht Anti-Redness PCA Skin

Hier is er één in een vergelijkbare prijsklasse voor mijn lezers met een groter budget: PCA Skin anti-roodheid serum. Het is bedoeld om gebroken haarvaatjes te behandelen, maar het is ook effectief bij de behandeling van erytheem en couperose. Het is gebaseerd op bruine en rode algen, die in combinatie met elkaar irritaties verlichten. Het bevat ook kappertjes extract en het bekende bisabolol, dat iedereen met een gevoelige huid bekend in de oren zou moeten klinken. De textuur van dit serum bevalt me goed; het laat mijn huid gehydrateerd en verzorgd aanvoelen. PCA Skin Anti-Redness is over het algemeen een goed product, hetgeen wat me eerlijk gezegd verbaasd is het feit dat het ’s morgens en ’s avonds moet worden aangebracht, en althans voor mij, een minpunt is.

Serum voor het gezicht Mega-Mushroom Skin Relief van Origins

Ik heb aangename herinneringen aan de therapie van Origins en het serum op basis van paddenstoelen. Paddenstoelen, echt waar. Mega-Mushroom Skin Relief by Origins Advanced Face Serum bevat reishi paddestoel extract, dat erkend is voor het vernieuwen van de vermoeide huid, evenals chaga en cordyceps, die ontstekingen kalmeren. Natuurlijk zijn er nog andere ingrediënten, zoals duindoorn extract, om er maar een paar te noemen. Het product is rijk in het algemeen, met een crème-achtige structuur die zich gemakkelijk over de huid verspreidt. Als je een gevoelige huid hebt, ben ik er zeker van dat je zult genieten van het Origins Face Serum. Na slechts een week aanbrengen, kunt u een gezonder en meer levendige huid verwachten.

Creamy anti-redness face serum La Roche-Posay

Voordat ik Nanoil Anti-Redness ontdekte, gebruikte ik altijd het gezichtsserum van La Roche-Posay. Ik kan niks bedenken wat ik niet fijn vind aan dit merk: Ik ben dol op de gezichtscrèmes, en daarom was ik zo enthousiast om het serum te proberen. Het La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serum is qua grootte en prijs vergelijkbaar met het Nanoil serum dat ik eerder testte, en het gebruikt ook water als basisingrediënt, maar in dit geval is het thermaal water. Het is jammer dat ik hier niet veel plantenextracten kan vinden; dat was de enige reden waarom ik op zoek ging naar iets natuurlijks. Desalniettemin kan ik dit product aanbevelen aan mensen met een couperose huid, omdat het kalmeert, roodheid in het gezicht vermindert, en huidvernieuwing stimuleert.