nanoil hair styling spray

Ik ga een nieuwe, eerlijke review schrijven vandaag! De blog van vandaag gaat over een haar primer. Ik garandeer je dat ik nooit meer een mousse of haarspray ga gebruiken! Deze pre-styler is geweldig. Hoe heet hij? Lees mijn review over de Nanoil Hair Styling Spray!

Nanoil Hair Styling Spray – Review

Ik heb deze primer cadeau gekregen. Een vriendin gaf me een schoonheidspakket inclusief een aantal producten van Nanoil, de Hair Styling Spray, het Algae Hair Mask, koudgeperste arganolie en een gezichtsserum met vitamine C. Ik kende Nanoil daarvoor nog niet. Alle producten bleken briljant te werken en elk van deze producten verdient een aparte review. Deze gaan binnenkort op mijn blog verschijnen, dus houd het in de gaten. Er komt meer goed spul om over te lezen, maar laten we het nu over de held van deze blog hebben.

De styling primer van Nanoil is een product dat ik zelf niet zou kopen omdat ik dit soort producten nooit gebruikte. Ik föhnde mijn haar altijd zonder een primer te gebruiken. Toen ik hem cadeau kreeg dacht ik dat het geen kwaad kon om het te proberen. Daarnaast werd het product gepromoot als een veelzijdig product dat het stylen makkelijker maakt, het haar fixeert, gladheid en glans geeft, en voedingsstoffen bevat die het haar gezond houden en beschermen tegen uitdroging en beschadiging.

Hoe gebruik ik de haar primer van Nanoil?

Dit product werkt het beste op nat haar: het maakt mijn haar effectiever zachter en beter te behandelen. Daarom maak ik het haar altijd eerst vochtig (of was ik het) voordat ik de primer gebruik. Ik stijl mijn haar daarna zoals ik dit altijd doe, en mijn haar ziet er elke keer weer goed uit. Het maakt niet uit of ik het krul of föhn, het is zijdezacht. Als finishing touch gebruik ik de spray weer zodat mijn kapsel de hele dag lang perfect blijft zitten!

spray voor beter handelbaar haar nanoil

Nanoil Hair Styling Spray – voordelige voedende ingrediënten

Weet jij waar ik van houd bij deze primer? De voedingsstoffen die niet alleen voeden en revitaliseren maar het haar ook beschermen tegen beschadiging door externe factoren en uitdroging. De combinatie van castorolie en panthenol herstelt de gezondheid van het haar snel!

Nanoil Hair Styling Spray – aanbevolen doordat:

  • Hij gewichtloos en eenvoudig in gebruik is.
  • Je de helft minder aan tijd besteed aan het stylen.
  • Het kapsel super goed blijft zitten.
  • Mijn haar er op zijn best uitziet, glanzend, glad en zacht.
  • Mijn haar er, ongeacht het weer, prachtig uitziet.
  • De spray geen onnatuurlijke stijfheid geeft.
  • De spray versterkt en hydrateert.
  • De spray statisch en pluizig haar voorkomt.

Waar koop je deze styling primer? Ik heb het mijn vriendin gevraagd! Ga naar www.nanoil.nl, veel plezier met shoppen!

hair styling spray nanoil