Algae Micellar Shampoo

Een maand geleden heb ik de Algae Micellar Shampoo van Nanoil gekocht. Ik heb jaren gezocht naar een shampoo dat mijn geïrriteerde, jeukende en droge hoofdhuid zou kalmeren. Dit probleem heb ik al mijn hele leven. Ik benijd meiden die een willekeurige shampoo kopen en waarbij dit meteen goed werkt. Ik heb elke dag last van irritaties en jeuk op mijn hoofdhuid. Ik zocht naar verlichting voor mijn hoofdhuid maar ook verzorging voor mijn haar zodat het gezond en glanzend bleef. Helaas zijn de meeste huidvriendelijke shampoos niet in staat om mijn haar mooi te houden.

Ik heb Nanoil gekocht vanwege de belofte van een hydraterend, verlichtend en verzorgend effect tijdens het wassen. Maakt Nanoil deze belofte waar? Lees mijn review van de Algae Micellar Shampoo.

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: prijs

Deze shampoo is niet goedkoop en ik weet dat er goedkopere shampoos zijn. Ik ben nu echter op zoek naar een goed product. Ik heb zoveel verschillende shampoos geprobeerd. Geloof me, ik ben nooit tevreden geweest met de resultaten. Nanoil is duurder maar bevat aan de andere kant ook ingrediënten van betere kwaliteit. Daarnaast gaat de shampoo erg lang mee.

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: beschikbaarheid

Ik ben deze shampoo nog niet tegengekomen bij de drogist. Als jij hem wel hebt gezien, laat het me dan weten!

Het loont echt om direct bij het merk te kopen. Nanoil biedt een lijn haarproducten rijk aan algen (en andere productlijnen), maar ook gezichtverzorgingsproducten en schoonheidsoliën. Met een beetje geluk krijg je korting en gratis verzending dus ga snel naar www.nanoil.nl en laat je verrassen! Lees de briljante blog, probeer DIY recepten en doe een porositeitstest voor jouw haar.

micellaire-shampoo-met-algen

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: verpakking en vorm

De fles ziet er elegant en klassiek uit en de dispenser werkt perfect. De shampoo is transparant en verzwaart het haar niet. Het heeft een subtiele geur, mengt makkelijk met water en is snel uit het haar gespoeld. Er is maar een kleine hoeveelheid nodig dus de verpakking gaat lang mee. Nanoil schuimt goed en maakt het haar super schoon.

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: ingrediënten

De formule is zorgvuldig ontworpen om te REINIGEN, HYDRATEREN EN DROOG HAAR TE VOORKOMEN. En dat doet het! De shampoo bestaat uit briljant verzorgende stoffen: Nori-algenextract voedt en hydrateert de hoofdhuid en castorolie verlicht de hoofdhuid, beschermt het haar, versterkt de haarzakjes, voorkomt uitdroging, is antiseptisch, behoudt de haarkleur en intensiveert de glans.

Algae Micellar Shampoo

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: resultaten

Het reinigende effect is het enthousiasme zeker waard. Ik was eerst bang dat mijn haar de olie, maskers of stylingproducten niet aankon. Gelukkig had ik het fout. Er zitten namelijk micellen in die de hoofdhuid en het haar grondig reinigen.

De micellaire shampoo van Nanoil werkt perfect. Viezigheid wordt verwijderd, mijn haar blijft lang fris, glad, gehydrateerd en veerkrachtig. Voor mij is het echter het verzorgende effect op de hoofdhuid het belangrijkst. Ik zie dat mijn haar en hoofdhuid beter zijn (schoon en gezond). De jeuk is weg! Dit is mijn favoriete shampoo, een briljante combinatie van reiniging en voeding!