Het ziet eruit als de oogdruppels die je kunt kopen bij de plaatselijke apotheek. Het bevat cafeïne en groenethee-extract. Bovendien werkt het het beste wanneer het eerst is afgekoeld. Vrouwen over de hele werld zijn er gek op. Ik wil aan jullie introduceren: THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION ♥

Met puur plezier kan ik beweren dat The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG mijn favoriet is van de afgelopen maand. Ik ben er bijna zeker van dat dit zo nog maanden zal blijven, omdat ik het nooit weg zal geven. Waarom dit serum uit de veelheid van oogserums? Lees mijn review hieronder.

Eerste indruk

Hier moet ik zeggen dat The Ordinary Caffeine Solution geen goede eerste indruk maakt. Het is een wonder dat ik niet werd afgeschrikt door dit medicijnflesje met pipet. Ik houd van cosmetica die er mooi uitzien en luxe hebben. Desondanks ben ik zeker in staat om verder te kijken dan het donkere glazen flesje met wit etiket, omdat de werking van deze cosmetica ongelooflijk is!

Hoe gebruik je The Ordinary Serum?

Gebruik het als elk ander oogserum, ofwel dep het op de huid rond de ogen. Het is het beste om dit in de ochtend en avond te doen, zodat het product een intense werking heeft en een merkbare verbetering aanbrengt. Ik raad je aan om een zachte massage uit te voeren in het gebied rond de ogen, omdat de huid dan meer ontspannen is.

Truc. Caffeine Solution afgekoeld in de koelkast zal direct tekenen van vermoeidheid elimineren.

Wat is de werking van The Ordinary Caffeine Solution?

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG:

  • beperkt donkere kringen en wallen onder de ogen;
  • elimineert symptomen van stress en vermoeidheid;
  • hydrateert, voedt en maakt de huid elastisch.

De werking van een oogserum met cafeïne en groene thee is een effect van een geconcentreerde en zeer eenvoudige samenstelling vrij van alcohol, siliconen, parabenen en dierlijke ingrediënten. Echter, er zitten enkele plantenextracten in, bijvoorbeeld gewone polypody, exotische schimmel, soja en veenmos. Het is allemaal aangevuld met hyaluronzuur, uea en cafeïne met stimulerende werking (ook voor extern gebruik). Klinkt interessant, niet waar?

Mijn mening:

The Ordinary Caffeine Solution wordt direct opgenomen na het aanbrengen en maakt de huid strak. Een gekoeld serum biedt verlichting voor de huid rond de ogen en elimineert wallen. Na het aanbrengen is de huid erg zacht en vol glans. The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG is een perfecte vervanging voor een oogcrème voor mensen die lijden aan donkere kringen rond de ogen en kleine rimpels. Het irriteert de huid niet, dus het kan zelfs worden gebruikt wanneer je een gevoelige huid hebt (net zoals ik!). Naar mijn mening is dit cafeïneserum onvervangbaar om zowel rimpels te voorkomen en als product om de eerste zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren. Ik raad het zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *